1. Anasayfa
  2. VALORANT

Riot, 5 Kişilik Rekabetçi Sırasına Dönüş Mesajları Verdi!

Riot, 5 Kişilik Rekabetçi Sırasına Dönüş Mesajları Verdi!
0

Riot, dereceli maçlarda 5 Kişilik Rekabetçi sıranın dönmesine yönelik planları olduğunu kabul etti. Bunun nedeni, şu an en üstteki Valorant oyuncularının, dereceli maçların geldiği durum hakkındaki, gittikçe artan şikayetleri.

Ocak ayında yapılan değişiklik ile, Ölümsüz ve Radyant oyuncular; dereceli maçlar için iki kişilik takım kapasitesine sahipti. Bu değişiklik, ülkemiz oyuncuları dahil olmak üzere, birçok oyuncu tarafından eleştirilmişti. Bu kural, daha sonra Elmas 3 oyuncular için de uygulanmaya başladı.

Tyson ‘TenZ’ Ngo gibi oyuncular da duruma isyan etmiş; dalga geçmek için giren, deneyimsiz oyunculardan ve uzun bekleme süresinden yakınmıştı. Riot, oyunlarında profesyonel oyuncuların fikirlerine değer veriyor. Bu noktada da, Valorant dereceli oyun gelişicilerinden Jon “EvrMoar” Walker; gelecekte bu durumu nasıl çözmeyi planladıklarından bahsetti.

14 Nisan’da TenZ’in konu ile alakalı paylaştığı tweetlerden sonra EvrMoar, sorunu çözmeyi deneyebileceklerini belirtti. Çözüm yolları aradıklarını belirten geliştirici; ilk fikirlerinin 5 kişilik rekabetçi takımların karşılıklı eşleşmesi ile yapılabilecek bir rekabetçi maç düzeni olduğunu belirtti. Bunun için biraz zamana ihtiyaç duyduklarını da ekledi. EvrMoar’ın dediklerinden yola çıkarak, ileride daha dengeli karşılaşmalar olacağını umut ediyoruz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments