1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’ın 100 Maçlık Galibiyet Serisi Olan Takımı

Valorant’ın 100 Maçlık Galibiyet Serisi Olan Takımı
0

Korelilerin Valorant maçlarında galibiyet için oyun stillerinin farklı olduğundan oldukça bahsediliyor. Güney Koreli Vision Strikers takımı, profesyonel arenada 100 maçtır kaybetmedi. Gittikçe iyileşen takım, yakın bir zamanda yavaşlayacak gibi de görünmüyor.

Kore bölgesinin egemen takımı Vision Strikers, dünyanın en iyi Valorant takımlarından biri olarak görülüyor. Valorant Şampiyonlar Turu Kore 1. Masters’ı kazanan takım, 40.000$’lık ödülü ve 100 VCT puanına sahip olmuştu. Takım aynı zamanda Valorant First Strike Kore’yi de birincilik ile bitirmişti.

Vision Strikers, üst üste kazandıkları 100. maçı, Feel So Good takımına karşı, VCT KR 2. Aşama Challengers maçında aldı. Galibiyet serisi sadece büyük turnuvalarla da sınırlı kalmayan takım, kadronun Haziran 2020’de bir araya gelmesinden beri maç kaybetmedi.

Vision Strikers’ın kadrosu, eski Counter-Strike profesyonellerinden oluşuyor. Oyuncular, Valorant’a geçişleri sırasında hiç zorlanmamış olsalar gerek. Toplamda 4 maçları berabere bitmiş olsa da, 100 maçtır kaybetmeyen takımın VCT Kore 2. Aşama’yı da birinci bitirmesi bekleniyor. Adından sıkça bahsettirecek gibi görünen takımın oynama tarzının, uluslararası arenada nasıl karşılanacağı da merak konusu.

Vision Strikers’ın kazandığı 100üncü maçtan kesitleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz!

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments