1. Anasayfa
  2. CS:GO

Gen.G Yarı Finalde

Gen.G Yarı Finalde
0

BLAST Premier Spring 2020 Americas Showdown turnuvasında oynanan ilk çeyrek final maçı Gen.GTriumph takımları arasında gerçekleşti. Best Of 3 formatında oynanan maçta Gen.G galip gelen taraf oldu ve adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Kadrolar şu şekilde ;

gen.g triumph kadrolar

İlk haritanın Mirage olduğu maçta, Gen.G takımı skoru 5-0 yaparak haritaya güzel bir başlangıç yaptı. İlk yarının sonlarına doğru kendine gelen Triumph farkı kapatırken Gen.G takımı skor avantajını koruyarak 8-7 önde kapattı. İkini yarı karşılıklı raunt verilen bir yarı olsa da Gen.G takımı ilk haritayı 16-14 kazanan taraf oldu.

İlk haritanın oyuncu istatistikleri şu şekilde ;

gen.g mirage

İkinci haritanın Nuke olduğu maçta, ilk yarı Triumph takımı üst üste sekiz raunt alırken Gen.G farkı fazla açmadı ve 8-7 geride kapattı. İkinci yarı, iki takımında üst üste kazandığı rauntların olduğu bir yarı oldu ve 15-15 berabere bitti. Uzatmalarda ise Triumph takımı maçı 19-17 kazanarak durumu 1-1‘e getirdi.

İkinci haritanın oyuncu istatistikleri şu şekilde ;

gen.g nuke

Üçüncü haritanın İnferno olduğu maçta, çekişmeli bir ilk yarı gerçekleşti ve Triumph takımı 9-6 önde kapattı. İkinci yarı kendine gelen Gen.G üst üste kazandığı rauntlarla beraber maçı 16-14 kazandı. Böylelikle serilerde 2-1 kazanan Gen.G yarı finale yükselen takım oldu.

Üçüncü haritanın oyuncu istatistikleri şu şekilde ;

gen.g inferno

HLTV üzerinden yapılan oylama ile seçilen maçın oyuncusu ;

grim mvp

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments