1. Anasayfa
  2. CS:GO

Oyun İçi Ayarlar ve Mentalite

Oyun İçi Ayarlar ve Mentalite
0

Öncelikle oyunda gerçekten başarılı olmak ve iyi oynamak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken püf noktalar var. İlk olarak oyun oynadığınız ayarlar (cross, viewm,sens,res). Bu ayarlarınızı sürekli değiştirmemek zorundasınız.

64tick matchmaking yani rekabetçi sunucularında bir de Türkiye şartlarında çok yüksek ping ile oynadığınız için adamı vuramıyorum psikolojisine girip sürekli ayarlarınızı değiştirmeniz yanlış. Oyunu cross oynamaz veyahut sizin çözünürlük ayarınız adamı vurmanıza yardımcı olmaz. Bu hataya düşen çok oyuncu var ve sürekli kaybetmeye mahkumdurlar.

Size ayarlarını hiç değiştirmeyen dünya çapında çok iyi oynayan esporcu oyuncuları örnek vereyim. (xantares, w0xic, ropz, niko, coldzera) Bu oyuncular yıllardır hiç bir ayarını değiştirmezler ve başarı sağlamaları kolaylaşır. Çünkü odakları tamamen oyunda ve haritadadır.

Merhaba ben Tolgahan. 19 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. Çocukluğumdan beri cs oynuyorum yani sadece cs değil her türlü oyunu oynadım. Cs tabi ağır bastı ve oyunda elimde olan imkanlarla iyi bir aşama kaydettiğimi düşünüyorum. Oyunda ki bilgilerime gelicek olursak 6.000+ saat oyun sürem var rankım global faceit 10 levelim. Bir çok takımda in game leader yani oyun içi lider olarak görev yaptım. Sizlere edindiğim tecrübeleri aktarmak için burdayım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments