1. Anasayfa
  2. CS:GO

B1T ’nin NaVi ile Geleceği Nasıl Olacak?

B1T ’nin NaVi ile Geleceği Nasıl Olacak?
B1T NaVi
0

Natus Vincere, Valeriy “B1T” Vakhovskiy‘nin Ekim 2019’da kuruluşun akademi listesine adım attığını duyurmuştu. 2020 Aralık ayında ise ana kadroya yükselmişti ve yeteneklerini en iyilere karşı sergiliyor. Başarılarını ve tüm ekibin dinamiğini nasıl değiştirebileceğini inceleyelim.

B1T’nin Yaptıkları

Natus Vincere, sadece birkaç aydır kadroda olmasına rağmen ESL Pro League maçlarında B1T ‘yi giderek daha fazla dahil ediyor. Aslında, MiBR ile en son karşılaştıkları maçta B1T, galibiyete büyük katkı sağladı. Skor tablosunda sadece yıldız oyuncu Oleksandr “s1mple” Kostyliev‘den sonra 46 öldürmeye sahipti. Birçok kişi B1T’nin aktif kadrodaki performansından şüphe duysa da o maç, en iyinin en iyisiyle oynamak için gereken her şeye sahip olduğunu kanıtladı.

B1T’nin Yeni Kariyeri

Sadece Nuke oynayan Astralis oyuncusu Lucas “Bubzkji” Andersen‘e benzer şekilde, ilk birkaç maçında Egor “flamie” Vasilev yerinde Inferno oynamaya başladı. Natus Vincere son zamanlarda Overpass, Mirage ve Inferno oynarken bu çaylak oyuncuyu giderek daha fazla oyun dahil ediyor. B1T daha önce flamie’nin destek rolünü oynamasına rağmen, şu anda takımda daha aktif bir rol üstleniyor, Denis “elektronik” Sharipov ise Kirill “Boombl4” Mikhailov‘a oyun içi liderlik konusunda yardımcı oluyor.

B1T’nin Geleceği

B1T, Flamie‘nin yerini alamayabilir ancak Natus Vincere’nin yakında bir karar vermesi gerekiyor. Valve’nin altı kişilik kadrolar kararına göre, bir oyuncu değişikliği yapılırsa, takımda % 20’lik bir kesinti yapılacağını söylüyor. Bu nedenle, Vitality altıncı adamı Nabil “Nivera” Benrlitom ve Astralis, Lucas “Bubzkji” Andersen‘ı farklı bir şekilde kullanmak istiyor. Natus Vincere’nin B1T ve flamie ile ne yapmaya karar verdiği ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Yakın Zaman Başarısı

Ukraynalı oyuncu iki yüzden fazla haritası oynanmış oyuncular arasında en yüksek kafadan vuruş(hs) yüzdesi ile HLTV.org derecelendirmesini zirvede.

  1. B1T – 0.51
  2. ScreaM – 0,50
  3. Gas – 0,48

Daha fazla oku: LunarKats, TSM’den Çıkarılması Hakkında Konuştu

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments