1. Anasayfa
  2. Espor

Cloud9 Woxic ile Yollarını Karşılıklı Olarak Ayırdı

Cloud9 Woxic ile Yollarını Karşılıklı Olarak Ayırdı
woxic
0

Amerikalı kuruluş Cloud9, Özgür “woxic” Eker ile olan anlaşmalarının üzerinden yaklaşık üç ay geçmesinin ardından resmi Twitter hesabından bugün akşam saatlerinde kendisiyle yollarını karşılıklı olarak ayırdıklarını duyurdu.

Bu reklam alanını aktif et!

Takımın genel müdür olan Henry “⁠HenryG⁠” Greer kişisel Twitter hesabı üzerinden “Bu karar pekçok taraftarda şok etkisi yaratabilir. Ancak bunun devam etmesine izin vermek, uzun vadede takımın yararına olmayacaktı.” dedi.

Temsilcimiz takımda geçirdiği süre boyunca, son olarak 16 Aralık tarihinde MIDNITE Nine to Five 7 ‘de Cloud9‘un forZe karşısında yenildiği zamana kadar toplam 24 harita oynadı. Woxic, HenryG ‘nin tanımına göre lojistik olarak “neredeyse aşılmaz” olarak nitelendirilen sorunlar nedeniyle takımdan ayrıldığı süreye kadar, Cloud9 bünyesinde ortalama 1.00 ratinge sahip oldu.

Göz atmak isteyebileceğiniz içerik: Riot LoL Rework Çalışmaları için Şampiyon Seçme Anketini Yayınladı Bu sene hangi şampiyonun rework alacağına karar vermek için oylamaya katılın! –

Eski eleştirmen, Cloud9‘un Mousesports’tan 1.365 milyon dolarlık üç yıllık bir anlaşmayla getirilen woxic ile yollarını ayırmasının nedenleri olarak “yüksek ping” ve “zaman dilimleri arasındaki farkın yarattığı sorunlar” olduğunu belirtti.

Ocak ayının başlarından beri dolaşan haberlere göre Cloud9, kadroyu yeni sezon öncesinde tamamlayabilecek eski Chaos oyuncusu Erick “⁠Xeppaa⁠” Bach ile sözleşme imzalamaya yakın.

Ek olarak; Rush B Media, Chris “Elmapuddy” Tebbit’in, woxic’in, durumuna benzer şekilde kış tatilinde takımdan ayrılan Aleksandar “kassad” Trifunović boş bıraktığı koç koltuğuna oturmasını istediğini belirtti.

Cloud9 Güncel Kadrosu:

Alex “⁠ALEX⁠” McMeekin

William “⁠mezii⁠” Merriman

Ricky “⁠floppy⁠” Kemery

Patrick “⁠es3tag⁠” Hansen

HenryG ‘nin Woxic Hakkında Yayınladığı Metin

Cloud9 ve Woxic hakkında açıklama yayınlayan HenryG, önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla gelişmeyi aktaracağını belirtti.

Woxic’in CS:GO becerisini ve patlamaya hazır birinci sınıf potansiyelini inkar etmek mümkün değil.

“Colossus’un birincil odak noktası her zaman eve kupalar getirmek ve Cloud9 CS: GO hayranlarına sürekli olarak en üstte rekabet edecek bir takım vermek olmuştur ve olacaktır. Bunlar hala kendim ve projeye dahil olan herkes için belirlediğim hedefler. Oyuncu molalarının mevcut olduğu dönem, yakın zamanda herhangi bir turnuvanın olmaması ile birlikte , eğer 2021’de başarılı olmak istiyorsak, takım için yapılan değişiklikleri kadroya dahil etmek için en mantıklı zaman dilimi gibi görünüyordu. Sorunların olduğunu reddetmek ve önyüzümüzü kurtarmak için devam etmek aptalca bir karar olurdu.

CS: GO’da woxic’in becerisini ve patlamaya hazır birinci sınıf potansiyelini inkar etmek mümkün değil. Ancak son ayların özellikle onun için zor geçtiği de bir sır değil. Ekip olarak, güvenilmez seviyelerdeki yüksek ping gibi onun performansını etkileyen çeşitli zorlukların üstesinden gelemedik ve uzlaşmaya varamadığımız saat dilimi meselesinden bahsetmeye bile gerek yok. Bunun onun için çok moral bozucu bir dönem olduğu açıktı.

Woxic’in Cloud9 ile olan sözleşmesini feshetme kararı aldık ( 14 Ocak 2021 ‘den itibaren geçerli olmak üzere). Herhangi bir baskı veya önceki işvereninin herhangi bir yükümlülüğü olmaksızın bir sonraki adımda yapmak istediği şeye odaklanmasına izin veriyoruz. Organizasyonla geçirdiği zaman için Özgür’e teşekkür ediyor, bir sonraki hareketi için bol şans diliyorum. Bu karar pek çok taraftar için şok etkisi yaratabilir ancak bu şekilde devam etmesine izin vermek, uzun vadede takımın yararına olmayacaktı. Bu takımca kolay olarak almadığımız bir karardı ve bunun doğru olduğuna inanıyoruz.

Kadronun durumu hakkında daha fazla bilgi ve diğer detaylar bu haftadan itibaren gelecek.”

Temsilcimiz yayınladığı tweette gelecekte ne yapacağı hakkında yakında her şeyi açıklayacağını belirtti.

“Her şey için teşekkürler kardeşim, kısa bir dönem olmasına rağmen, benim için ve ekip için yaptıklarından memnunum. Cloud9 bünyesindeki insanlarla çalışmak da büyük bir zevkti. İyi şanslar! Gelecekte ne yapacağımı bilmek isteyenler için yakında her şeyi açıklayacağım!”

https://esporgazetesi.com/riot-games-calisani-uzun-suren-mac-aratmalari-hakkinda-konustu/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments