1. Anasayfa
  2. CS:GO

OG Üç Oyuncusu ile Sözleşmesini Uzattı

OG Üç Oyuncusu ile Sözleşmesini Uzattı
0

OG, üç oyuncusu Aleksib, valde ve mantuu ile sözleşmelerini yenilediklerini açıkladı. Olay bir yıldan uzun süredir sağlam kalan ekipte yapılan son değişikliklerin ardından, organizasyonun “Üç Büyük” olarak adlandırdıkları kadrolarının özüne olan bağlılığını ifade ediyor.

“OG ile sözleşmemi 2022’nin sonuna kadar uzatacağımı duyurmaktan mutluluk duyuyorum.Mevcut projenin yeni zirvelere ulaşmak için tüm doğru parçalara sahip olduğuna inanıyorum. Bu işi yapmak ve göstermek bize bağlı.”

Aleksib

Üç Büyük oyuncu , organizasyonun 2019’un sonlarında o zamanlar yepyeni bir uluslararası kadroyla CS:GO’ya girmesinden bu yana OG’nin bir parçası. Orijinal kadro, bir çok kötü sonuç ve oyun içi farklılıkların takımın Nathan “NBK⁠” Schmitt‘i yedeğe çekerek, Nikolaj “benchniko⁠” Kristensen’yu kadroya dahil ederek bir süre daha idare etmişlerdi.

Fransız oyuncu Issa “⁠ISSAA⁠” Murad, birkaç hafta sonra yedeğe aldı ve OG, boşluğu doldurmak için 17 yaşındaki yeni yıldız Shahar “⁠flameZ⁠” Shushan‘ı Endpoint’ten satın aldı. OG’nin bir sonraki karşılaşması 2021 yılının ilk Avrupa Bölgesel Büyük Sıralama turnuvası olan ve 10-30 Mayıs tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan Flashpoint 3′te olacak. Etkinlik Astralis, Heroic ve Vitality dahil olmak üzere bölgenin en iyi takımların katılımıyla güzel mücadelere imza atacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments