1. Anasayfa
  2. Diğer

Counter-Strike 1.6’nın Tarayıcı Sürümü Yayınlandı

Counter-Strike 1.6’nın Tarayıcı Sürümü Yayınlandı
0

Counter-Strike hayatımıza ilk olarak “Half-Life”ın bir modu olarak girdiğinde aslında FPS oyunları için tarihi bir ana imza atmıştı.

Counter-Strike , rekabetçi FPS ekosistemine ayak uydurmak isteyen diğer oyunlar için altın bir referans konumuna gelmişti. 1999’dan 2012’ye Counter-Strike çeşitli versiyonlarda bazı değişiklikler geçirdi ta ki Global Offensive çıkana kadar.

Oyun çekiciliğini asla kaybetmedi hatta adeta kemikleşmiş bir fan kitlesine bile sahip! Counter-Strike fanları , oyunu en popüler konumuna ulaştırmış olan Counter-Strike: 1.6 ve Counter-Strike: Source versiyonlarını halen severek oynuyor ve oyunu canlı tutuyor.

Eğer eskiden severek oynadığınız seriye yeniden bir bakış atmak istiyorsanız veya hiç oynamadıysanız ve bu efsaneleşmiş oyunla tanışmak istiyorsanız , oyunu artık indirmenize gerek kalmadı. Oyuna artık oldukça pratik bir şekilde web tarayacı üzerinden ulaşabilme imkanı sunuldu.

0f709 15923227326204 800

Tarayıcıdan Counter-Strike Nasıl Oynanır

CS-Online.club sayesinde oyuna herhangi bir ücret ödemeden ve kayıt olma zorunluluğu olmadan kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. Oyuna bağlanmak oldukça basit olmasına rağmen 3 adımda sizlere nasıl giriş yapılacağını derlemek istedim.

Adım 1: İlk adım oldukça basit. Kullanmış olduğunuz tarayıcı aracılığıyla cs-online.club sitesini ziyaret edin. Seçim yapabileceğiniz sunucuların bir listesini göreceksiniz.

Adım 2: Şimdi sıra sunucu seçiminde. Önümüze çıkan sunuculardan , düşük gecikme oranıyla akıcı bir oyun oynamak için bize en yakın ülkeleri işaretlememiz gerekiyor. İşlemi tamamladıktan sonra aşağıda bulunan kaydet butonuna basarak bu adımı tamamlıyoruz.

Adım 3: Geriye sadece oynamak için uygun bir server bulmak kalıyor. Oyuna bağlanmak için uygun sunuculardan oynamak istediğiniz haritaya göre bir tanesini seçip bağlanın. İlk defa giriş sağlıyorsanız web sitesi, harita gibi bazı kaynakları otomatik olarak indirmeye başlayacaktır. İndirme tamamlandıktan sonra oynamaya başlayabilirsiniz.

Bİliyormuydunuz? Counter-Strike bugün 21 yaşına girdi ! Çocukluğumuzda evlerimizde bilgisayarlar yaygın değilken bir neslin internet kafelere akın etme sebebi olan oyunu şimdi web tarayıcıdan kolaylıkla oynayabiliyoruz. Günümüzde internet kafe sayısı da eskiye nazaran oldukça az ve neredeyse hepimizin evinde en az bir adet bilgisayar var. Teknoloji durmuyor , daima gelişiyor ve bir o kadar da hayatımıza entegre olmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments