1. Anasayfa
  2. CS:GO

Cloud9 CS:GO Koçu Kassad İle Yollarını Ayırdı

Cloud9 CS:GO Koçu Kassad İle Yollarını Ayırdı
0

Yeni bir CS:GO yapılanmasına giden ve Avrupalı oyunculardan oluşan bir kadro toplayan Cloud9, 6 Eylül günü duyurduğu takım koçu Kassad ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Cloud9 öncesi 100 Thieves takımında koçluk yapan Sırbistan’lı tecrübeli isim Kassad ‘ın takımdan ayrılma sebebi olarak takım kaptanı ALEX ile oyun tarzı ayrılıklarına düştükleri belirtildi.

Cloud9 CS:GO Takım Menajeri Henry, bu ayrılık hakkında şunları söyledi ;

Bu kararda kimsenin bir hatası veya yanlışı yok. Ayrıca kendisi ve organizasyon arasında kötü bir ilişki bulunmamakta. IGL (Alex) ve Kassad’ın oyuna bakış tarzları arasında zıt bir görüş ayrılıkları varmış gibi hissettim. Bu da stratejik bakıç açısından çok fazla uzlaşmaya yol açtı.

Şuandaki bu kısa ara tatil ile beraber, oyuna farklı bir yönde hareket etmenin ve bir sonraki sezon için hazırlanmanın herkesin yararına olacağına karar verdim. Takımın temellerini attığı için Kassad’a teşekkür ediyorum.

Hala pozisyonla (koçluk) ilgili hangi yolu izleyeceğime karar vermeye çalışıyorum. Rolle ilgili son tartışmalar göz önüne alındığında, seçeneklerim oldukça sınırlı. Ayrıca, koçluğun hala CS:GO söz konusu olduğunda tam olarak kullanamadığımız karanlık bir sanat olduğunu düşünüyorum. Bununla birlikte, kendimi üst seviyede kanıtlamak istiyorum diyen biriyle kumar oynamaya kesinlikle hazırım.

Sorumluluk alabileceğini düşünüyorsan beni nerede bulacağını biliyorum.
HenryG

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments