1. Anasayfa
  2. Diğer

Stranded Deep Epic Games’te Ücretsiz Oldu

Stranded Deep Epic Games’te Ücretsiz Oldu
0

Uzun zamandır her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla sevenlerine jestler yapan Epic Games, 17 Aralık’tan itibaren her gün toplam 15 oyunu yeni yıla girişimize özel ücretsiz dağıtacağını açıklamıştı. Bugünkü ücretsiz oyunumuz Stranded Deep. Oyunun steamdaki fiyatını merak edenler için oyun tamı tamına 24.00 TL. Şu andan itibaren oyunu, ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games kütüphanesine oyunu ücretsiz olarak nasıl ekleyeceğinizi bilmiyorsanız buradan veya haberimizin sonundan daha önce resimli olarak anlamış olduğumuz makalemize göz atabilirsiniz.

Stranded Deep Ne Zamana Kadar Ücretsiz Olarak Kalacak?

Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulan Stranded Deep28 Aralık 2020 tarihinden itibaren 1 gün boyunca ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek. Bir kez kütüphanenize eklenen Stranded Deep, ömür boyu sizin olacak.

Fakat oyunun kütüphaneye ömür boyu eklenebilmesi bu oyunun süresiz olarak ücretsiz kalacağı anlamına gelmiyor. Oyunu süresiz olarak kütüphanenize eklenmesini istiyorsanız 24 saatiniz var. Bu süre zarfında yarın saat 19.00’a kadar Stranded Deep‘i kütüphanenize eklemelisiniz.

Oyunu oynayanlar tarafından yapılan yorumlar neler?

Steam Kullanıcısı BatuDeAngelis’in oyun hakkındaki yorumu:

Oyunu tavsiye etmesine ediyorum ama daha düzelmesi gereken çok şey var.

Öncelikle sanırım son güncellemeden sonra save uçmuş gitmiş. O kadar ilerlemiştim, bir sürü şey yapmıştım dün oyuna girince olmadığını fark ettim. Şimdi tekrar başladım ama hevesim kalmadı cidden onu belirteyim. Invincible zorluğunda takılacağım bir süre bu yüzden.

Herkes tutturmuş bir multiplayer. Single olarak da gayet eğlenceli bence. Hatta single olarak oynanmalı oyunun olayı bu tek başına hayatta kalmaya çalışıyorsun. Ha gelmesin demiyorum gelsin öyle de zevkli olabilir tabi ki ama ben her zaman single devam ederim.

Bugün baktığım kadarıyla hala bir çok bug mevcut.

Eski oyunumda diğer oyuncuların yapabildiği bir çok şeyi yapamadığımı fark etmiştim. İşte depolama alanı için sandıklarla dolu kocaman bir bot, kayalıkların ucuna inşa edilmiş bir ev yapanlar vardı ancak oyun bana müsaade etmemişti bunlar için. Şimdi tekrar ilerlersem o kadar umarım bu tarz şeyleri yapabilirim.

Harita büyümüş daha çok ada var uçak gemisi gibi detaylar eklenmiş bu hoşuma gitti.

Genel olarak öneriyorum umarım daha çok gelişip daha da güzelleşir.

Steam Kullanıcısı Khitatarium’un oyun hakkındaki yorumu:

(Ön uyarı: Başlangıçtaki sahneyi izlerken mümkünse sesi kısın yoksa kulak sağlığınızın kullanım süresini 10 yıl geriye çekebilir.)

Son güncellemeyle beraber ekstra bir mekan ve hikaye sonu barındıran bir hale getirilen Stranded Deep video ve fotoğraflardan anlaşılacağı gibi bir hayatta kalma oyunu. İlk başta görevler ile başlayan (çadır yap, ateş yak, yengeç öldür, pişir, yutuş sergile) sonrasında ise kader çizgisinin size bırakıldığı bir hale geliyor.

Ara ara giren müzikler oyundaki rutin haliniz ile sizi güzle bir kaba koyup ruh sağlığınızı bitap düşürebilir. Oyunda ayrıca dev yaratıklar da mevcut. İlerleyen seviyede, yeni yerler keşif sırasında bunları rahatlıkla bulabilirsiniz. Ben yerlerini de merak ediyorum derseniz oyununuza girmeden önce “neredeyim?” seçeneğinden etrafınızda bulunan tehlikeleri ya da adaları kuş bakışı halinde görebilirsiniz (seçiminize bağlı olarak)

Köpekbalığı ısırıkları, yılan tükürmesi, serçe parmağınızı yengeç kapması muhtemel olaylar silsilesi, bunların negatif etkileri de oluyor ister istemez. Karnın tok, sırtın pek ise üstesinden gelmen işten bile değil. Yemek pişirirken o et suyunun ateşe düşüp şapıdışupudu diye ses çıkarması tok karnınızın daha da acıkmasını sağlayabilir. Yalancı şeker ve gut ataklarına dikkat.

Stranded Deep Sistem Gereksinimleri Neler?

SistemMinimumÖnerilen
İşletim
Sistemi :
Windows Vista veya üzeriWindows 7 veya üzeri
İşlemci :1.8GHz Intel dual
Bellek :4 GB RAM4 GB RAM
Disk Alanı :1 GB kullanılabilir alan1 GB kullanılabilir alan
Ekran Kartı :Intel HD5500 veya Minimum 512MB VRAMNVIDIA GTX600
DirectX : Sürüm 9.0cSürüm 9.0c
https://esporgazetesi.com/epic-games-ucretsiz-oyun-nasil-alinir-resimli-anlatim/

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments