1. Anasayfa
  2. Twitch

Twitch Yayın Kategorisine Spor ‘u Ekliyor

Twitch Yayın Kategorisine Spor ‘u Ekliyor
0

Oldukça popüler yayın programı olan Twitch bünyesine eski moda sporları yayınlayacak olduğu Spor kategorisini ekleyerek büyümesini sürdürüyor.

Espor ve normal spor arasında her zaman bir çekilme veya karşılaştırma olmuştur.Twitch platformuna bu kategorinin eklenmesi tartışmaları çoğaltacaktır.

Twitch Esports

ESPN‘ye göre Twitch, lansmanının bir parçası olarak resmi Twitch Spor kanalını da geri getirecek.

Kanal, hayranların spor dizininin altındaki özellik akışlarını hızlı bir şekilde bulmaları için basitçe canlı neler olduğunu ve spor dünyasında neler olup bittiğini görmek ve Twitch’e tıklayacak.

Twitch zaten NBA, NFL, MLB, NHL, NWSL, RFL ve UFC gibi ligler için resmi kanallara sahipti. Son haftalarda İngiltere Premier Ligi’nin geri dönüşüyle ​​Amazon’un Prime hizmeti için önceden planlanan belirli oyunlar canlı olarak ve platformda ücretsiz olarak yayınlandı. Futbol taraftarları ayrıca Juventus, Arsenal, Real Madrid ve Paris Saint-Germain gibi takımların ayrıntılı olarak özel içerikle platforma katılacağını bilmekten memnuniyet duyacaklardır.

Son yıllarda, Twitch‘te spora olan talep giderek arttı, Impact ve AAA gibi güreş şirketleri bu açıdan en popüler kanallardan ikisi. Bahsetmek gerekirse, bir noktada platformda en hızlı büyüyen kanal olan Manchester City’den Sergio “Kun” Aguero’nı kanalı gibi, favori yıldızları aracılığıyla platformu keşfetmiş olan hayranların yükselişi gözler önündedir.

Twitch aracılığıyla sporun küresel olarak yayınlanacağı bir gelecek var mı? Bekleyeceğiz ve göreceğiz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments