1. Anasayfa
  2. Twitch

ABD Meclis Üyesinin Yayınını 600.000 Kişi İzledi

ABD Meclis Üyesinin Yayınını 600.000 Kişi İzledi
0

ABD tarihinin en genç kongre üyesi olan Demokrat Partili, Latin kökenli Alexandria Ocasio-Cortez,(AOC) bu gece sabaha karşı Twitch kanalında Among Us yayını yaptı.

Geçtiğimiz birkaç ay içinde Twitch ünlüleri arasında popüler hale gelen, sürpriz bir çok oyunculu video oyunu olan Among Us oynamak için bu gece insanlarla bir araya geldi. (Oyuncular karikatürize edilmiş geminin etrafında yarışıyor, görevleri tamamlıyor ve öldürülmemeye çalışıyorlar.) Neredeyse 700.000 kişi Twitch yayınını ABD Minnesota’dan Demokratik Kongre Üyesi İlhan Omar ile birlikte oynamasını izledi. Yayının zirvesinde, yaklaşık 440.000 kişi AOC tarafından kurulan Twitch yayınına katıldı ve 200.000 kadar kişi daha oyun yıldızları Pokimane, Jacksepticeye, HasanAbi ve Moistcr1tikal’ın ayrı yayınlarını takip etti.

Gecenin oyunun ötesinde bir amacı vardı. Among Us başlamadan önce AOC, Twitch yayını izleyenleri yaklaşan başkanlık seçimlerinde oy kullanmaya çağırdı. “Mavi oy vermek için buradayız” dedi. “Biden-Kamala biletine oy vermek için Trump’ı ofis dışında oylama imkanına sahibiz. Bu ülkeyi değiştirdiğimizden emin olalım. ” Ardından, oyunun kullanıcı arayüzünü incelemek için bir dakika ayırdı, imlecini ses kontrollerinin üzerine kaydırıp sesi artırdı. “Bu müziğin ne kadar ürkütücü olduğuna bak,” dedi gülerek.

AOC‘nin sanal kampanya mitingi fikri yaklaşık bir gün içinde bir araya geldi. Kongre üyesi, Among Us oynamak istediğini ve kimin katılmak istediğini sorduğu 9,1 milyon Twitter takipçisine tweet attı. Mayıs ayında benzer bir şey yaptı ve Twitter’da tanıştığı birkaç kişiyle Animal Crossing: New Horizons oynadı, bu oyun gençler arasında da popüler olduğu için dikkat çekici derecede ileri görüşlü olarak görülen bir başka gösteri, politikacıların sık sık bağlantı kurmaya çalıştığı bir demografi.

https://esporgazetesi.com/shroud-en-iyi-fps-oyununu-acikladi/
Shroud

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments