1. Anasayfa
  2. Diğer

RedBull, Wing My Room Projesini Duyurdu

RedBull, Wing My Room Projesini Duyurdu
0

Oyun denilince akla gelen ilk markalardan biri olan RedBull bu kez de Türkiye’nin en yetenekli yeni yayıncısını arıyor. Wing My Room projesinde seçilen yeni yayıncının hayalleri gerçekleşecek ve yayın odası baştan aşağı son teknoloji ekipmanlarla yenilenecek. Projede finale kalan 3 isim, ünlü yayıncı Pelin ‘Pqueen’ Baynazoğlu’nun yayınına konuk olacak, kendini gösterme ve Pqueen’in yayıncılık tecrübelerinden faydalanma fırsatı yakalayacak. Türkiye’nin yeni yayıncısının odasının değişim süreci ise RedBull’un oyun dünyasına özel YouTube kanalı RedBullGamerSZon’da yayınlanacak. Başvuruları 15 Kasım’a kadar sürecek projenin katılım bilgisi ve detaylar RedBull.com/wingmyroom adresinde.

Türkiye’de oyun denilince akla gelen ilk markalardan biri olan RedBull, Pqueen ile birlikte Türkiye’nin yeni yayıncısını arıyor. RedBull, kanalını büyütmek isteyen yetenekliyayıncılara eşsiz bir fırsat sunuyor. Wing My Room projesi ile yeni yayıncılar, kendilerini geliştirmek ve yepyeni bir yayıncı odasına sahip olma şansını yakalayacak. Gelen başvurular üzerinden gerçekleştirilecek elemeler sonunda finale kalan üç isim, ünlü yayıncı Pelin ‘Pqueen’ Baynazoğlu’nun yayınına konuk olup kendini gösterme fırsatını bulacak. Finalin ardından birinci gelen yayıncının odası ve ekipmanı Monster Notebook partnerliğinde baştan aşağıya yenilenecek. Tamamı oyunla ilgili eşsiz içeriklere sahip YouTube kanalı RedBull GamerSZon ise bu değişim sürecini tüm detaylarıyla yayınlayacak.

Monster Notebook partnerliğinde gerçekleştirilen Wing My Room, kendine ve yaptığı yayınlara güvenen, oyun dünyasının en yeni yeteneklerini 15 Kasım’a kadar bu eşsiz projenin parçası olmaya davet ediyor. Projeye katılmak isteyen yayıncılar, başında kendilerini tanıttıkları 1 saatlik bir yayınlarının linkiyle RedBull.com/wingmyroom üzerinden Wing My Room’a başvurabilirler. Uzman jüri tarafından başvurular arasından seçilecek olan katılımcılardan 3 tanesi, Türkiye’nin yeni yayıncısı olmak için finale kalacak.

WMR

Wing My Room Projesinde Pqueen ile Canlı Yayına Çıkacaklar

Finale kalmayı başaran 3 katılımcı, en iyi olmak için Twitch’te Pelin ‘Pqueen’Baynazoğlu ile canlı yayına çıkıp,birinci olmaya çalışacak. Odası yenilenecek yayıncı ise 25 Kasım’da belli olacak. Wing My Room kazananının odasının yenilenme süreci GamerSZon YouTube kanalında yayınlanacak. Wing My Room le ilgili katılım bilgisi ve detaylar RedBull.com/wingmyroom adresinde.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments