1. Anasayfa
  2. Twitch

Amouranth ve Indiefoxx’un Twitch Banı Yeniden Kalktı!

Amouranth ve Indiefoxx’un Twitch Banı Yeniden Kalktı!
0

Ban yemelerinden 3 gün sonra Twitch‘in en popüler ve tartışmalı yayıncılarından ikisi olan Amouranth ve Indiefoxx‘un platformdaki yasakları tekrardan kaldırıldı.

İki yayıncı, mikrofonu yalarken çeşitli sesler çıkardıkları bir yayın tarzı olan “ASMR” tarzı farklı bir versiyonu başlattıktan sonra banlanmışlardı. Her ikisi de yasağın tam olarak ne için olduğunu açıklamasa da, Twitch, içerik ikisini de cinsel içerikli içerik politikalarını ihlal ettikleri için yasaklamış olabilir.

Geçen ay her iki kadın da Twitch‘in, yayıncılara bu içeriklerle yayın yaparken bikini giyebilecekleri yeni bir kategori olan “Pools, Hot Tubs and Beaches” kategorisini çıkarttıklarını duyurmuştu. Popüler yayıncıların büyük kitlelere ulaşmak için büyük emekler vermesi, fakat bu tür yayıncıların cinsel içerikli yayınlar yaparak sadece para kazanmak ve bağış almak için yayınlar yapması ve sonucunda daha büyük bir izleyici kitlesine ulaşmaları büyük bir tartışmanın parçası olmuştu.

Ayrıca her iki yayıncı için de bu ilk banları değildi. Indiefoxx bu yıl şimdiye kadar beş kez banlanırken, Amouranth ‘da dördüncü kez ban yemişti. Twitch, birden fazla banlanan yayıncılara karşı kalıcı önlem alabileceğini ve bunun bu iki içerik oluşturucu için son bir şans olabileceğini iddia ediyor.

Bu şekilde her banlanmanın ardından bu yasaklar Twitch tarafından kaldırılırsa gerçekten emek vererek kitle kazanan yayıncıların buna sert bir şekilde itiraz edeceğini düşünüyoruz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments