1. Anasayfa
  2. Twitch

Efe Uygaç Twitch’te 500.000 Takipçiye Ulaştı!

Efe Uygaç Twitch’te 500.000 Takipçiye Ulaştı!
0

26 yaşına basan fenomen isim İstanbul Teknik Üniversitesi’de Metalurji ve Malzeme Mühendisliği’nde öğrenim görmekteydi fakat sonrasında bölümü dışındaki sosyal medya içerik üreticiliği üzerinde kariyerine devam ederek büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu.

Sosyal medya mecrasında onu ilk kez yakın arkadaşı Berkcan Güven ile birlikte yaptığı YouTube içeriklerinde görmüştük ve uzunca bir dönem bu platform üzerinde kendini göstermeye devam etmişti. Bu platformun ardından “Twitch” üzerinde yayınlara başlayan Efe Uygaç daha büyük bir kitleye hitap etmeye başlamıştı. Uzun bir süre boyunca Twitch üzerinden düzenli yayınlar yapan ve popülerleşen Uygaç, çeşitli sebeplerden ötürü başka bir canlı yayın platformu olan Nonolive’a geçiş yapmıştı.

Efe Uygaç Twitch Türkiye’de Yükselmeye Devam Ediyor

Kısa bir süre de olsa Nonolive üzerinde yayınlarına devam eden Uygaç geçtiğimiz aylarda tekrardan Twitch‘e dönerek yayınlarına devam edeceğini açıklamıştı. Çoğunlukla IRL ve oyun yayınları yaparak kariyerine devam eden Efe Uygaç bugün itibari ile 500.000 takipçiye ulaşmış bulunmakta.

Kendisini her gün geliştiren ve güzel içeriklerle karşımıza çıkan Efe Uygaç’a yayın hayatında başarılar dileriz…

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments