1. Anasayfa
  2. Twitch

LEGOO YouTube Üzerinde 100.000 Aboneye Ulaştı!

LEGOO YouTube Üzerinde 100.000 Aboneye Ulaştı!
0

Yakın zamanda kendi isteği ile E-spor hayatına kısa süreli bir ara veren Semih “LEGOO” Selvi Twitch yayınlarında maçtaki kesitlerinin ve komik anlarının paylaşıldığı kendi YouTube kanalında bu sabah itibari ile 100.000 aboneye ulaşmış bulunmakta.

EMEA elemelerinde “Gambit’e” karşı alınan mağlubiyetten sonra kısa süreliğine ara verme kararı aldığını ve bunun sebebinin ise takımına geçmişteki skor katkısını sağlayamamasının ve bunun getirdiği mental yorgunluğun olduğunu açıklamıştı. Bu kararı BBL’in transferlerini tamamladıktan sonra medyaya duyurarak yanlış bilgi karışıklığını bir ölçüde önlemiş oldu.

BBL Esports oyuncularının sözleşmeleri kapsamında Twitch üzerinde BBL Talent adı altına yayın hayatına devam edebildiğini biliyoruz. “LEGOO”‘ da bu kısa süreli arası boyunca Twitch üzerinde yaptığı düzenli yayınlar ve YouTube kanalında paylaştığı kesitleri ile kendisini büyük takipçi kitlesine özletmemekle birlikte yayınclık ve YouTube anlamında da kendisini her gün geliştirmeye devam eden Semih Selvi Twitch üzerinde “ortalama izleyici sayısı” yukarı tırmanan yayıncıların başında gelmekte. Kendisi an itibari ile Twitch üzerinde 415.000 takipçiyi, YouTube üzerinde ise 100.000 aboneyi devirmiş bulunmakta.

Semih “LEGOO” Selvi’ye yayıncılık ve YouTube alanında başarılar dileriz…

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments