1. Anasayfa
  2. Twitch

Jahrein’in Ali Babacan İle Yapacak Olduğu “KKHA” Yayını Başladı!

Jahrein’in Ali Babacan İle Yapacak Olduğu  “KKHA” Yayını Başladı!
0

Geçmişte uzun bir süre bakanlık görevi yürüten Ali Babacan, 9 Mart 2020 tarihinde siyasete yeni bir soluk getirme iddiasıyla DEVA Partisi‘ni kurmuş ve genel başkanlık görevini almıştı. Jahrein‘in bir yayınında izleyicilerden gelen “Ali Babacan ile de yayın yapar mısın?” sorusuna, ‘Çok sert bir yayın olur, ben her şeyi sorarım, sert bir yayın olur, Ali Babacan buna kabulse gelsin.” cevabını vermişti.

Ali Babacan yayının ardından hiç gecikmeden Jahrein‘in açıklamalarını kabul ederek programa katılmayı çok istediği haberini vermişti. İşte Ali Babacan‘ın attığı Tweet:

Jahrein ise Ali Babacan’ın bu meydan okumayı kabul edip attığı Tweet’e karşılık şöyle bir cevap vermişti:

https://twitter.com/jahreindota/status/1398758145112121349

Karşılıklı Tweet‘lerin ardından Ali Babacan‘ın 11 Haziran günü attığı Tweet ile birlikte yayının Cumartesi akşamı saat 20.30’da gerçekleştirileceği belli olmuştu. Neyse ki izleyicilerin bu uzun bekleyişi sona erdi! Özellikle gençlerin merak ettiği soruların cevaplanacağı bir yayın olacağını ve Jahrein tarafından yapılan açıklamalara göre sert soruların da sorulacağını biliyoruz. Siz de bu söyleşiye tanık olmak isterseniz Jahrein‘in Twitch kanalı üzerinden bu canlı yayını seyredebilirsiniz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments