1. Anasayfa
  2. Twitch

Shroud Tekrar Twitch’te

Shroud Tekrar Twitch’te
0

Shroud geri döndü! Mixer kapandıktan sonra, çoğu yıldızın nereye gideceği merak edilirken popüler yayınca, twitch ile özel bir anlaşma yaparak yayınlara 12.08.2020 tarihi itibari ile başladı.

Geçen Ekim ayında, Shroud Twitch‘ten ayrıldı ve Mixer ile 10 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı . Gerçekten de büyük ve tartışmalı bir anlaşmaydı. Shroud, bu hareket nedeniyle izleyicisinin neredeyse % 85’ini kaybetti.

Ancak Temmuz 2020’de Facebook Gaming , Mixer’ı satın aldı ve Mixer’ın tüm işlemleri kapatıldı. Temel olarak, Shroud’un sözleşmesi, satın alma nedeniyle bu Temmuz’da erken sona erdi. O zamandan beri Michael “ Shroud” Grzesiek geleceği konusunda sessiz kaldı. Twitch’e döndüğünü kendi twitter hesabından açıklamıştı:

Shroud’un 7,1 milyon Twitch hayranı, Shroud’u gemide görmekten çok mutlu.

“FPS tanrısı”, birkaç tanıtımdan sonra “Eve dönüyorum” başlıklı bir videoda; VALORANT, PUBG, APEX Legends, Escape from Tarkov ve Callof Duty gibi çok sayıda silah ve klip bulunuyor. Shroud, Twitch’e dönüşüne eşlik edecek yepyeni logosunu da ortaya çıkardı.

twitch shroud
İlk yayınında 516 bin kişiye ulaşan Shroud, 16.524 yeni aboneye sahip oldu.

Shroud, yayın akışı sırasında, “İlk başta [gergin] değildim,” dedi. Ama sonra sayıları gördüm ve bunu hak etmediğimi düşündüm. Ve burada oturup ‘Ben sadece oyun oynayan bir adamım’ diye düşünüyorum. 150-200k gibi bir şey bekliyordum, ama sonra daha yükseğe, daha hızlı ve daha hızlı tırmanmaya başladı. “

Kameraya çıktığı zaman yeni imajı (yeni sakal) ve yeni ortamında, aynı anda yarım milyon izleyiciye ulaştı. Tam olarak rekor olmasa da (bu hala 600.000’den fazla Ninja tarafından tutuluyor), çok yaklaşmıştı. Shroud, yayından sonra yayın istatistiklerini Twitter’da paylaştı:

Toplamda, sadece 3 milyona yakın izleyicinin ilgisini çekerek, kendine ekstra 250.000 takipçi kazandırdı. Maksimum olarak 516.289 izleyici ile zirvesine ulaştı, ortalama izleyici sayısı 222.888 kişi oldu.

Kefen ne kadar kazandı?

Shroud twitch 1
Shroud

7 saatlik geri dönüş akışında yapılan tam para örtüsünün miktarını toplayamasak da, en azından aboneliklere dayalı olarak en azından minimum tutarı alabiliriz.

Akış sırasında 16.524 kişi kefene abone oldu; bu, abonelik başına 3,50 $ ‘lık bir orana (Twitch geri kalanını elinde tutuyor) 57.834 $ olacak – yedi saatlik yayın için fena değil. Muhtemelen kefen, her abonenin daha yüksek bir yüzdesi için Twitch ile daha da iyi bir anlaşmaya sahiptir.

Elbette, buna herhangi bir bağış veya ‘bit’ bile dahil değildir ve 2. veya 3. aşama abonelikleri hesaba katmaz.

Maksimum izleyici kitlesine ulaşmak istiyorsa Twitch’in kefen için en iyi platform olduğuna şüphe yok. İlk heyecan azaldığında bile, Mixer’daki ortalama izlenme oranını kolayca aşabilir.

https://esporgazetesi.com/zula-da-efsanevi-mucadele-sezonu-basladi/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments