1. Anasayfa
  2. VALORANT

XFlow Oyuncusunun Sözleşmesi Feshedildi!

XFlow Oyuncusunun Sözleşmesi Feshedildi!
0

7 Ekim 2021 tarihinde, Cenk “CombatRy” Erşahin’in yayını sırasında yaşanan tartışmanın sonucu kötü bitti. Oyun sırasında aynı takıma denk gelen CombatRy ve XFlow oyuncusu Göktüğ “Patrui” Uyan arasında çıkan gerginliğin sonucu, Patrui’nin sözleşmesinin XFlow organizasyonu tarafından feshedilmesi ile sonuçlandı.

Tartışmanın başlangıcı, Patrui’nin duosu olduğu düşünülen oyuncunun, CombatRy’nin oynadığı Cypher’a laf etmesi ile başladı. Daha sonra saygı sınırlarını aşan laf ve tehditlerde bulunan Patrui ve CombatRy arasındaki tartışma alevlendi. İki tarafın da birbirine yükselmesinin ardından Patrui, CombatRy ile denk geldiği maçların hepsinde, maçın CombatRy tarafından “satıldığını” ve CombatRy’nin yayınlarında kendisine küfür ettiğini sert bir tavır ile iddia etti. Ancak CombatRy ise kendisi ile daha önce sadece bir kere denk geldiğini ve suçlamalarının asılsız olduğu söyledi.

Patrui, şu an silinmiş olan tweetleri ile; CombatRy, CombatRy’nin şu an bulunduğu Beşiktaş Esports (LFT), kendi takımı XFlow Esports ve organizasyonun sahibi Barış Hızır’dan özür diledi.

XFlow

Ancak bu açıklama, XFlow Esports’un yaptırım uygulamasına engel olmadı. XFlow, dün yaptığı açıklama ile Göktüğ “Patrui” Uyan’ın sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu:

“XFlow Esports olarak, kurulduğumuz günden bu yana etik dışı her türlü durumdan uzak durmayı amaçlayan, bunu savunan ve bunun için çaba gösteren bir takımız. Bugün VALORANT oyuncularından Cenk “Combatry” Erşahin’in yayında yaşanmaması gereken olaylar meydana gelmiştir.

Olayların hiçbir şekilde savunulacak bir yanını görememekteyiz. Bu sebeple Göktuğ “Patriu” Uyan ile sözleşmemizi “haklı sebepler” doğrultusunda tek taraflı feshettiğimizi kamuoyuna bildiririz.

Yaşananlardan dolayı Combatry’e her türlü desteği sağlayacağımızı belirtir, her ne kadar ön göremediğimiz bir olay olsa da başta kendisi olmak üzere tüm espor severlerden özür dileriz.”

Organizasyon sahibi Barış Hızır ise şunları söyledi:

Organizasyonun açıklaması ardından eski tweetlerini silen Patrui, tweetlonger üzerinden yeniden açıklama yaptı:

Açıklamanın bir kısmı:

Bu olaylar yaşanmaya devam ettikçe bende dayanamayıp yapmamam gereken ve benim karakterime uygun olmayan bir davranış gerçekleştirdim. Maç daha 1-0’iken ”bu aptal gene mi benim takımıma geldi” gibi bir kışkırtıcı ithamda bulununca şahsı tehdit ettim. Bunun için kendisinden ve kulübünden özrümü diledim. Bir daha böyle kariyerimi karalayacak oyunlara gelmemem için güzel bir tecrübe oldu. Bu olayda yaşadığım ve gördüğüm şeyler beni daha çok hırslandırdı. Bundan sonra ki süreçlerde takım tekliflerine açığım ve profilime sabitlediğim tweetimde benimle alakalı gereken bilgilere ulaşabilirsiniz..

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments