1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Türkiye 3. Aşama Challengers 2 Eşleşmeleri

VCT Türkiye 3. Aşama Challengers 2 Eşleşmeleri
0

VCT Türkiye 3. Aşama elemelerinin sona ermesinin ardından ana turnuva karşılaşmaları belli oldu. Bu turnuvanın kazananı 3. Aşama Challengers 1 şampiyonu SuperMassive Blaze ve finalist Oxygen Esports‘a katılarak EMEA Challengers Playoff’larına gitmeye hak kazanacak. EMEA finallerini de geçen takımlar ise Valorant’ın ilk resmi LAN turnuvası olan Masters 2 Berlin’e katılmaya hak kazanacak. 27 Temmuz’da başlayacak olan karşılaşmaların detaylarını sizler için derledik!

BBL Esports – Beşiktaş Esports

VCT 3. Aşama Challengers 1’de yarı final karşılaşmasında Futbolist’e karşı 2-1 mağlup olan BBL, “Lower Bracket”ta da FireFlux Esports’a karşı 2-1 yenilerek turnuvaya veda etmişti. ardından bootcamp yapma kararı alan takımın Challengers 2’deki performansı merakla bekleniyor. Takım, Ali Osman “AsLanM4shadoW” Balta’nın rahatsızlığından sonra kadroya eski IGL’si Semih “legoo” Selvi’yi; RedBull Campus Cluth turnuvası nedeniyle turnuvaya katılamayacağı düşünülen Barış “fred” Özdemir yerine de Ekrem ‘l0gicman‘ Aydin’ı dahil etmişti. Ancak AsLanM4shadoW‘un ve fred‘in bootcamp’e yetişebilmesi ile takımın nasıl bir kadro ile oynayacağı merak ediliyor.

Öte yandan Beşiktaş Esports ise, ana etkinliğe, uzun bir süreçte geçerek geldi. Açık elemelerden beri oynayan takım, kapalı elemelerde Zero Zone (2-1), Thunderbolts Gaming (2-1) ve Digital Athletics (2-1) takımlarına karşı mağlubiyet almadan Upper Bracket’tan adını Challengers 2 Ana Etkinliği’ne yazdırmayı başardı..

FireFlux Esports – Digital Athletics

30 Mayıs’ta kurulan FireFlux Esports, VCT 3. Aşama Challengers 1’de, Oxygen Esports’a 2-0 mağlup olarak turnuvanın kalanını Lower Bracket’ta geçirmişti. Ancak Lower maçlarında Zero Zone ve BBL’i 2-1 mağlup etmeyi başaran takım, SuperMassive Blaze’e mağlup olarak turnuvaya veda ederken, 2. Ana Etkinliğe davet kazanmıştı. Digital Athletics ise açık elemelerde mücadele ettikten sonra kapalı elemelere yükseldi. Kapalı elemelerde ise Upper Bracket yarı finalinde Beşiktaş Esports’a mağlup olan takım, Lower Bracket’ta Zero Zone’a karşı 2-1 galibiyet alarak 2. Ana Etkinliğe adını yazdırdı.

OtherSide – RARE Esports

3. Aşama Challengers 1 Upper Bracket’ta BBL Esports‘a karşı mağlup olan takım, Lower Bracket’ta Team Aurora’ya karşı 2-0 galibiyet alsa da SuperMassive Blaze karşısında 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etmişti. Challengers 2 Ana Etkinliği’ne davet alan takımın rakibi ise, Challengers 2 kapalı elemelerine davet alan Rare Esports oldu. Kapalı elemelerde -turnuvaya yine davet ile katılan- Unity Esports ve Team Aurora’ya karşı 2-0’lık seriler alan Rare, adını Challengers 2 Ana etkinliğine yazdırmayı başardı.

Futbolist – Thunderbolts Gaming

3. Aşama Challengers 1’de Upper yarı finalinde Oxygen Esports’a karşı 2-0 mağlup olarak Lower Bracket’a düşen Futbolist, Lower finalinde de SuperMassive Blaze’e karşı 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda etmiş, ancak 2. Ana etkinliğe gitmeye hak kazanmıştı. Thunderbolts Gaming ise Challengers 2 kapalı elemelerine davet alarak katılmıştı. Kapalı elemelerde, Beşiktaş’a 2-1 mağlup olarak Lower Bracket’a düşen takım, Kafalar Esports, İstanbul Wildcats ve Team Aurora’yı mağlup ederek Challengers 2 Ana Etkinliği’ne adını yazdırmayı başardı.

Oldukça dişli takımların oynayacağı 3. Aşama Challengers 2 takvimi şu şekilde:

VCT Türkiye 3.Aşama

VCT Türkiye 3. Aşama Challengers 2 27 Temmuz saat 15:00’da oynanacak ilk karşılaşmaları kaçırmayın!

Takımlar:

  • Futbolist (Challengers 2 Ana Etkinlik davetlisi)
  • FireFlux Esports (Challengers 2 Ana Etkinlik davetlisi)
  • Otherside (Challengers 2 Ana Etkinlik davetlisi)
  • BBL Esports (Challengers 2 Ana Etkinlik davetlisi)
  • RARE Esports (Challengers 2 Kapalı Eleme davetlisi)
  • Thunderbolts Gaming (Challengers 2 Kapalı Eleme davetlisi)
  • Digital Athletics (Challengers 2 Açık Eleme)
  • Beşiktaş Esports (Challengers 2 Açık Eleme)
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments