1. Anasayfa
  2. VALORANT

Yoru’ya Buff Gelmesi Planlanıyor!

Yoru’ya Buff Gelmesi Planlanıyor!
0

Ana ajanı Yoru olan oyuncular, bekledikleri yetenek güçlendirmesini 3.0 yaması ile göremeyince isyan etmişti. Ancak HITSCAN YouTube kanalının Valorant geliştiricileri ile yaptığı soru cevap etkinliğine göre, Yoru’ya kısa bir süre içerisinde buff gelecek.

3. Bölüm’ün çıkması ile beraber Valorant’ta birçok dengeleme ve ekonomik değişiklikler deneyimledik. Ancak eksik olan bir şey, şu an zayıf ajanlar arasında sayılan Yoru’ya yapılacak olan geliştirmelerdi. Valorant Ajan Tasarımcısı Ryan Cousart, HITSCAN’dan RyanCentral ile yaptığı bir röportajda, “önümüzdeki birkaç yamada” getirilmesi planlanan Yoru geliştirmelerinden bahsetti.

Cousart, “Bir süredir test ettiğimiz ve gerçekten iyi hissettiğimiz bazı değişiklikler var” dedi. “Yoru’nun gerçekten önemli olduğunu düşündüğümüz bir unsuru var, bu da hilekarlık. Yoru’nun yetenek seti ile rakiplerine karşı akıl oyunları oynayabilmesine önem veriyoruz, ve bunu elimizden geldiğince güçlendirmek istiyoruz”.

Yoru güçlendirmeleri, bir yeteneğin maliyetini veya bekleme süresini değiştirmekten daha karmaşık görünüyor. Cousart’a göre değişikliklerin yayınlanmasındaki gecikme muhtemelen bazı oyun içi obje ve özelliklerin -ve buna bağlı olarak da ses ve VFX’in- yeniden yapılması gerektiği. Ayrıca Haziran ayı başında Reddit üzerinden yapılan soru cevap etkinliğinde, Karakter Geliştiricisi John Goscicki, ekibin büyük bir bölümünün silahlara ve ajanlara yönelik ağır ekonomi revizyonu üzerinde çalıştığını eklemişti. Bu değişikliklerin oyuna gelmesi ile birlikte, Yoru’yu “buff”lama süreci artık hızlanabilir!

Yoru’nun Fake At Özelliğine Buff Geliyor

Yoru’nun “Çatkapı” ve “Kör Nokta” özellikleri, nispeten iyi çalıştıkları için çok fazla değişecek gibi görünmüyor. Düellocunun “Fake At” özelliği (adım sesi) muhtemelen geliştirmenin odak noktası olacak çünkü yeteneğin mevcut kullanımı, düşmanlar tarafından oldukça tahmin edilebilir.

Cousart’a göre, “Yaptığımız ilk birkaç oyun testinde birçok insanın yüzünde oldukça büyük gülümsemeler gördük. Sanırım Yoru oyuncularının oyundan aldığı zevki arttıracağız ve umarız ki yeni Yoru oyuncuları da kazanacağız.” Yoru’ya gelecek olan buff heyecan ile bekleniyor. VCT 2. Aşama Masters Reykjavík’te neredeyse hiç görmediğimiz Yoru, belki yeni güçlendirmeler ile Valorant espor metasında yerini alır!

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments