1. Anasayfa
  2. VALORANT

EMEA Last Chance Turnuvasının Maç Takvimi Belli Oldu

EMEA Last Chance Turnuvasının Maç Takvimi Belli Oldu
0

Yıl sonu düzenlenecek olan Valorant’ın en kapsamlı turnuvası olan Champions’a katılan son 4 takım Last Chance turnuvalarını şampiyonlukla bitirenler olacak. Kıyasıya rekabetin olacağı bu turnuvada maçlar büyük finalin dışında Bo3 formatında olacak. Büyük finalin Bo5 oynanacağı turnuvada şampiyon olan takım ise direkt olarak Berlin’de düzenlenecek olan Champions’a gidecek.

G2 Esports – Anubis Gaming

Turnuvanın ilk maçı Avrupa’nın devlerinden G2 ile Afrika temsilcisi Anubis karşısında oynanacak. Afrika temsilcisi Anubis bu turnuvaya son katılan takımdı. G2 ise aldığı 325 puanla EMEA’nın en çok puanı bulunan 3. takımı konumunda.

Futbolist – Oxygen Esports

Turnuvanın ikinci maçında iki temsilcimiz karşı karşıya gelecek. İki temsilcimiz de VCT aşamaları boyunca 120’şer puan toplayarak Last Chance turnuvasına katılmaya hak kazanmıştı. Yeni koç ve yeni oyuncularıyla eski günlerini arayan Futbolist, Oxygen karşısında ilk sınavına çıkmış olacak.

SuperMassive Blaze – Guild Esports

Temsilcilerimizin vazgeçilmez rakibi Guild Esports bir diğer temsilcimiz olan SuperMassive Blaze’in rakibi olacak. Kısa zamanda önemli başarılar yakalayan temsilcimiz, bu üstün performansını Champions’a giderek taçlandırmak istiyor. Guild temsilcilerimizle oynadığı son üç maçta tek mağlubiyetini Oxygen Esports’a karşı almıştı.

Team Liquid – One Breath Gaming

Kadrosuna ScreaM‘in kardeşi Nivera‘yı katan Liquid Kryptix ile yollarını ayırmıştı. Abi kardeşin mücadele vereceği Liquid, Berlin’e gidememenin verdiği hayal kırıklığını bu turnuvada şampiyon olarak atmak isteyecek. Rakipleri ise Rus temsilcisi One Breath Gaming. Rusya takımı, VCT EMEA aşamalarını 5 puan farkla FPX’in önünde bitirdiğinden bu turnuvaya katılma hakkı kazandı.

EMEA Last Chance 10 Ekim’de başlayıp büyük final maçı ile 16 Ekim’de sonlanacak. Temsilcilerimize bu büyük turnuvada başarılar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments