1. Anasayfa
  2. Zula

Zula ’da Efsanevi Mücadele Sezonu Başladı!

Zula ’da Efsanevi Mücadele Sezonu Başladı!
0

Tamamen TÜRK yapımı bir oyun olan Zula kendisine ait olan oyun alanı ile oyunseverlerin büyük beğenisi kazanmaya devam ediyor.Çünkü bizler bizden olanı severiz emeğe saygımız her zaman vardır. Oyun haritalarının Türkiye’den olması oyunu daha çekici hale getiren oyunumuzda yeni sezonda bizi neler bekliyor birlikte göz atalım.

Ülkemizde Türkiye E Spor Federasyonu (TESFED) tarafından desteklenen espor alanında dünyaya açılan kapısı olan Zula oynamak ve takımınızla beraber espor heyecanına katılmak için tıklayınız. Türkiye’de espora ve esporculara en çok yatırım yapan organizasyonların başında gelmektedir.

zula sistem gereksinimleri
Zula Sistem Gereksinimleri.
https://zulaoyun.com/

Efsanevi Mücadele Sezonu

Yeni sezonda, kahraman bizzat oyuncular olacak ve bu kez kendi efsanelerini başlatacaklar. Oyuncuların Zula Süper Lig’in eşsiz rekabetini iliklerine kadar hissedecekleri “Zula Efsanevi Mücadele Sezonu”nda,  Zula severler yepyeni sandıklar, paketler, hediyeler, desteler ve hava takviyelerine sahip olmak için rakipleriyle acımasız bir mücadeleye girecekler.

“Efsanevi Mücadele Sezonu”nda neler var?

Yeni sezonda oyuncuların yükseltmek istediği tüm silahlar +6 olacak. 7.500, 12.500 ve 15.000’lik materyal paketleri sadece bu sezonda yer alacak.

En sevdiği silahlarının hava takviyelerine yeni sezonda ulaşma imkanı bulacak Zula severler, “Efsanevi Mücadele”de Zula Pass’i tamamlayarak Full Zehir Serisi’ne Kar-98 Vendetta susturucusu ile birlikte sahip olabilecek. Oyuncular, Zula Pass’e eklenen bol bol Tamir Kiti ile yaralarını saracak ve mücadeleye kaldığı yerden devam edebilecek. Yeni sezonda, “Özel Ekstra Çanta Alanı” sayesinde, Tuzak Bombası ve MK3 Fırlatıcı ile mücadeleye sağlam başlayan oyuncular, eşsiz envanterlerle maceranın keyfini doruklarda yaşayacak.

Zula Güncel Karakterler
Zula Karakterler
Zula Güncel Karakterler

Türkiye son 50 yıldır yabancı istihbarat servislerinin gizli oyuncularına maruz kalmaktaydı. Devletin her kanadına sızan bu servislerin operasyonları sonucunda her yıl onlarca masum insan katledildi. Bu düzene dur demek isteyen devlet görevlileri bu servislerin ağır müdahalelerine maruz kaldılar.

Bu oyuna durdurmak için Bordo Bereliler’den üst teğmen Demir Gladyo içine sızmakla görevlendirildi, bir operasyonda yabancı bir istihbarat servisine ait büyük bir silah sevkiyatını ortaya çıkardı. Olayı öğrenen üstlerinin tüm ikazlarına rağmen silahları yabancı servislere teslim etmeyip gizli kimliğinin ortaya çıkma riskine rağmen tüm sevkiyatı imha etti.

Demirin kimliği ortaya çıkınca ortadan kayboldu ama artık kendi bir hedef haline gelmişti. Aradan zaman geçmesine rağmen unutmadılar sabırla aradılar sonunda buldular. Demir’in düğün töreni gecesi Gladyo harekete geçti, Demir saldırıda ağır yaralandı, sevdiklerinikaybetti.

Kurtulduğunu uzun süre en yakınlarından bile saklayan Demir intikam için çalışmaya başladı. Ülkenin her bir köşesinde bunlara dur diyecek vatanseverleri bir araya toplamayabaşladı. Zula karanlıkların içinden intikam ateşiyle doğdu.

“Oyna, Kazan, Efsane Ol!’

resim

Sloganı “Oyna, Kazan, Efsane Ol!” olarak belirlenen Efsanevi Mücadele Sezonu’nda bol bol Kasa ve Deste de eklendi. Kasa ve destelerden çıkan eşyaları envanterine katan oyuncu, efsane olmaya giden yolda rakiplerinin önüne geçecek.  Ayrıca AWP Yıldırım ve Fateh Yıldırım Serisi, FNFAL Kabul Serisi, Desert Eagle Grafitti Serisi ve L115A3 Mekatronik Serisi gibi efsanevi silahlar da yeni sezonda oyuncuları bekliyor olacak.

Türkiye’nin en sevilen MMOFPS türü PC ve mobil oyunu Zula’da adrenalin her yenilenen sezonda hızla tırmanıyor. Aksiyon dozunun yüksek olduğu ve oyunculara heyecan dolu bir mücadele vadeden Zula,  yeni başlayan sezonuyla ise oyuncuları kendi efsanesini yaratmaya çağırıyor.

Esporda Süper Lig’de Zula mücadelesi yeni sezonla zirve yaparken, oyun severler de “Efsanevi Mücadele Sezonu” ile kendi maceralarını yaratıp, aynı rekabet ve heyecanı yaşayacaklar. Zula’cılar, aksiyonun giderek hızlandığı yeni sezonda, kazandıkça efsane olacaklar.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments