1. Anasayfa
  2. Zula

Zula Yaz Sezonu Güncellemesi

Zula Yaz Sezonu Güncellemesi
1

Zula’nın güncellenen “Yaz Sezonu”nda, Havuz Haritası, Su Savaşı Modu, Deniz, Kum, Güneş Kasaları ve Yaz Desenleri dahil pek çok yenilik oyun severleri bekliyor.

Türkiye’nin en sevilen yerli MMOFPS türü oyunu Zula’da “Yaz Sezonu” güncellemesi, oyunculara tatil modunu yaşatacak pek çok yenilik içeriyor.

Zula severlere heyecan dolu bir yaz vadeden Yaz Sezonu’nda, yepyeni bir haritanın yanı sıra, yeni eğlence modu ve yaza yakışır birbirinden renkli lolipop desenleri yer alıyor.

Zula Yaz Sezonu Güncellemesi ile Havuz Haritası’yla serinleme zamanı  

Zula’ya Yaz Sezonu nedeniyle eklenen “Havuz Haritası”, oyunculara tatil havasını sonuna kadar yaşatacak.

Havuz Haritası’yla birlikte oyuncular arkadaşlarıyla doya doya Su Savaşı Modu’nda eğlenirken, aynı zamanda bol bol bol ödül de kazanacak.

Su savaşı başlıyor!

Birbirinden eğlenceli modların dönem dönem eklendiği Zula’da oyuncular, eğlence modları ile klasik modlar dışında da kapışma imkanı buluyor.

Yaz Sezonu güncellemesi ile eklenen en yeni eğlence modu olan “Su Savaşı Modu” ile Zula severler hem serinleyecek hem de serinletecek. Ayrıca pek çok da ödül kazanma imkanı bulacak.

Yaza özel birbirinden renkli desenler

Güncelleme ile Yaz Sezonu’na “Köpekbalığı”, “Atlantis” ve “Lolipop” adlı yeni desenler de eklendi.  Bunlardan Atlantis ve Lolipop’a oyuncular Jeton Market’ten de ulaşabilecek.

Öte yandan bu sezonda “Yaz Jetonu” biriktiren oyuncuları, beta sürecinden çıkan Zula’nın yenilerinden Jeton Market’te birbirinden güzel ödüller bekliyor.

 “Yaz Jetonu”; Zula PASS Yaz Sezonu, Su Savaşı Modu, Rekabet, Hızlı Lobi TDM, Battle Royale, Özel Görev Kartları, Günlük Görevler ve Özel Turnuvası Sistemi (ÖTS) ile kazanılabilecek. Yaz Jetonu biriktiren oyuncular, Jeton Market’te bulunan ödüllerden seçim yapabilecek. Jeton Market’teki M93R, AUG A3, MPT-76, Kar98 ve daha birçok silahta birbirinden renkli Lolipop Desenleri de bulunuyor.

Yeni kasalar “Deniz”, “Kum” ve “Güneş” Zula’da…

Yaz Sezonu güncellemesi ile yazın muhteşem üçlüsü; Deniz, Kum, Güneş Kasaları da oyuna eklendi. Bu kasalarda sınırsız Groza, AUG A3, MPT-76, FN FAL Pro, Kar98 ve çok daha fazlası yer alıyor.

Sınırsız Yaz Eldivenleri geldi

Güncellemenin ardından Yaz Sezonu’nda “Yaz Eldiveni” ve “Lolipop Eldiveni” de yerini aldı.

Zula severler Yaz Eldiveni’ni Zula PASS’ten, “Sınırsız Lolipop Eldiveni” ve “Sınırsız Aqua Eldiveni”ni de Jeton Market’ten alabilecekler.

Oyuncuları on binlerce ZP, XP ve materyal bekliyor

Zula’da üst seviyelere daha rahat ulaşmayı sağlayacak bol bol XP, XP ve materyal de Yaz Sezonu boyunca oyuncuları bekliyor.

Toplamda 100.000 XP, 50.000 Materyal, 50.000 ZP, Yaz Sezonu’nu tamamlayan oyuncuların olacak. Sezona özel spreyler, etkinlikler ve çok daha fazlasının olduğu Yaz Sezonu’nda, Zula PASS’ta da on binlerce ödül kazanılabilecek.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
mucowasher
mucowasher
2 yıl önce

aga be zula, eskiden iyiydin, çok değiştin çook