1. Anasayfa
  2. Zula

Zula Oyun’da Eldivenle Tarzını Yansıt!

Zula Oyun’da Eldivenle Tarzını Yansıt!
0

Zula Oyun’da Eldivenle Tarzını Yansıt!

Sayısız maç, binlerce rakip, milyonlarca kurşun geldi geçti. Bombalar kuruldu, bombalar çözüldü. Bu eller neler gördü. Şimdi ellerini güven altına alacak, tarzını bir adım daha önce taşıyacak Eldivenler oyun içerisinde seni bekliyor. Unutma, Eldivensiz racon kesilmez!

Türkiye’de ve dünyada 30 milyon oyuncusu bulunan MMOFPS oyunu Zula’ya yeni gelen güncelleme ile oyuncular her oyun karakterine özel farklı bir eldiven kazanacak.

zula eldivenler

4. Levent Metrosu’ndan Üsküdar sokaklarına, Kız Kulesi’nden Mardin Sokakları ve Nemrut’a çeşitli haritalarda Zula Ekibi’nin Gladyo ile sonsuz mücadelesini yaşayan Zula oyuncuları, artık maceralarında seçtikleri oyun karakterine uygun eldivenleri de kullanacak.

“Eldivensiz racon kesilmez!”

“Eldivensiz racon kesilmez!” sloganıyla duyurulan yeni güncelleme ile oyun karakterlerinin ellerini güven altına alırken tarzını da bir adım daha öne taşıyacak farklı eldivenler oyuncuları bekliyor.

Zula severlerin uzun süredir beklediği “Eldiven Sistemi”nde, oyuncuların oyun sırasında kazandıkları eldiveni kullanabilmeleri için bu eldivenin ait olduğu karakterin de çantalarında olması gerekiyor. Yeni güncelleme ile silah animasyonları da yenilendi.

Detaylı bilgi almak isteyenler Zula Oyun sosyal medya hesaplarını takip ederek tüm gelişmelerden haberdar olabiliyor.

BASIN BÜLTENİ

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments