1. Anasayfa
  2. Zula

Zula Mobile 0.22.1 Yaması

Zula Mobile 0.22.1 Yaması
0

Türkiye’nin en sevilen MMOFPS türü yerli oyunu Zula’da rekabeti her yere taşımaya imkan veren Zula Mobile’a çeşitli hata düzeltmelerini içeren 0.22.1 yaması getirildi.

7 Milyon Barajı Aşıldı: Zula Mobile

Geçtiğimiz yıl yayınlandıktan sonra kısa sürede 7 milyon indirme sayısına ulaşan Zula Mobile, düzenli güncellemelerle sürekli mükemmelleştiriliyor. Oyunculardan gelen istekleri de dikkate alarak oyun içindeki çeşitli özellikleri sürekli geliştiren Zula Mobile ekibi, son olarak bazı hata düzeltmelerini içeren 0.22.1 yamasını yayınladı.

Son güncelleme ile oyuncu isimlerinde bazı karakterlerin kutu şeklinde gözükmesi sorunu giderilirken, eklenti kasası açmada, ekipmana eklenti kartı almada, kart takası yapmada yaşanan aksaklıklar da giderildi.

Maç sonunda ELO barının çalışmaması, “şüpheli durum tespit edildi” iletisinin hatalı şekilde görünmesi, Tam Kafadan kontratının çalışmaması, harita yükleme ekranında “Lobiye Dön” butonunun gözükmemesi, maç içerisindeki görsel ve metin hataları, Zula Pass menüsündeki silahların ve Ayarlar’daki bayrakların düşük çözünürlüklü olması gibi konular da son güncelleme ile çözüme kavuşturuldu.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
150BB41B-99F8-4B99-947C-CF40788A347C
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments