1. Anasayfa
  2. Zula

Zula EURO 2020 Heyecanı ile Karşınızda

Zula EURO 2020 Heyecanı ile Karşınızda
0

EURO 2020’deki şampiyonluk heyecanını Türkiye’nin en sevilen yerli MMOFPS oyunu Zula’da yaşatacak  “Futbol Sezonu” başladı.

Bu reklam alanını aktif et!

Zula ve Gladyo’nun ezeli mücadelesini yeşil sahalara taşıyan “Futbol Sezonu”, oyun rekabetini maç heyecanıyla birleştirerek Zula severleri daha önce deneyimlemedikleri kadar keyifli ve heyecanlı bir sezonla buluşturacak.

EURO 2020 ile eş zamanlı başlayan  Futbol Sezonu,  oyuncuların Zula oynarken  kendi şampiyona mücadelelerini  yeşil sahalardaymışçasına yaşamalarını sağlayacak.

Zula EURO 2020 ile “Stadyum Haritası” ve “Sezon Eldiveni”

Zula oyuncularının uzun süredir merakla beklediği yeni sezonla, “Futbol Modu”nda oynanacak oyunun en yeni haritası olarak “Stadyum Haritası” ve “Sezon Eldiveni” eklendi. 250.000 ZP, 250.000 XP ve 100.000 materyal bulunduğu yeni sezonda Free bölümü de dolu dolu düzenlenerek, her seviyede farklı ödüller ve materyaller kazanılacak. Ayrıca sezon boyunca tüm yükseltmelerde %12 başarı şansı artışı olacak.

Hem Free ve hem de VIP kısmında Zula Altını (ZA) ödülünün de yer aldığı Zula Euro 2020 Futbol Sezonu, yeni sezonun başlayacağı 13 Temmuz’a kadar devam edecek.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments