1. Anasayfa
  2. VALORANT

Riot Games Çalışanı Toxic Oyuncular Hakkında Konuştu

Riot Games Çalışanı Toxic Oyuncular Hakkında Konuştu
0

Riot Games‘in gözde FPS oyunu olan Valorant ve genel olarak tüm oyunlarda çoğu oyuncunun şikayetçi olduğu bir konu da toxic (oyun içi huzuru bozan) oyuncular ile oynamak. Bu konuyu dile getiren bir Reddit kulanıcısına Riot Games çalışanı tarafından cevap gecikmedi.

Reddit kullanıcısı SujyP‘nin yaptığı paylaşım ;

Bunu kaç kez daha söyleyeceğimi bilemiyorum, sohbet yasağı yemiş oyuncuların dereceli maçlara girmesine izin vermeyi bırakın artık.

Sadece toxic de değiller, maçı satan oyuncular da sohbet yasağı yiyorlar. Bu oyun, iletişim ve takım çalışmasının kazanmak için gerekli olduğu taktiksel bir fps oyun. Sesli sohbet yasağı yemiş oyuncuların dereceli maçlara girebilmesi oyunların rekabetçi bütünlüğünü ihlal etmektedir.

Riot Games yetkilisi Ian ‘BrightEyez’ Fielding, bu konu hakkında şunları söyledi ;

Comment
byu/SujyP from discussion
inVALORANT

Seni duyuyoruz ! Önümüzdeki iki ila üç güncelleme sonra yazışma ve ses yasağı yemiş oyuncuların dereceli maç oynamasını engelleyeceğiz. Aktif olarak üzerinde çalışıyoruz, tahmin edilenden biraz daha uzun sürüyor, ancak bunu geliştirmeye kararlıyız. Sıralamada sesli iletişim kullanmanız gerektiğini zorunlu kılmak istemesek de (bazı oyuncular çeşitli nedenlerle ses kullanmaktan rahatsız olabilirler) dereceli maçlarınızda aktif kısıtlamalara sahip olan oyuncularla oynamanın haksızlık olduğunu anlıyoruz ve bunun yakın gelecekte olmasını önlemek istiyoruz.

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments