1. Anasayfa
  2. VALORANT

Başarılı CS:GO Oyuncusu NBK Valorant’a Geçtiğini Duyurdu

Başarılı CS:GO Oyuncusu NBK Valorant’a Geçtiğini Duyurdu
0

Nathan “NBK” Schmitt, 26 Şubat 2021’de OG CS:GO takımında yedeğe çekilmişti. Başarılı oyuncu o günden sonra kiralık olarak DBL PONEY takımında forma giymişti. Dün twitter’dan yaptığı açıklamayla Valorant’a resmen geçiş yaptı. OG Esports da NBK için bir veda tweeti yayınladı.

27 yaşındaki Fransız, OG Esports’a 2019 yılında katılmış ve 1.01 rating ortalaması ile mücadele etmişti. Kariyerinde tam 52 kupa kazanmıştır. Bunların 2’si ise 2014 yılında LDLC takımı ile ve 2015 yılında Envy takımıyla kazandığı major turnuva şampiyonluklarıdır. En başarılı yıllarını Envy ile geçirmiş ve daha sonra Vitality, G2 ve OG gibi büyük kulüplerde de forma giymiştir.

NBK, Aynı zamanda hltv’nin en iyi 20 oyuncu listesinde üç sene art arda bulunmuştur.

https://twitter.com/NBK/status/1409889405607763983?s=20

NBK, Valorant’a geçişini bu video ile duyurmuş oldu. Videonun sonunda ise Phoenix ve Cypher’ın olması dikkat çekiyor. Belki de NBK, Valorant’ta bu ajanları daha sık kullanacak. Başarılı oyuncunun hangi takıma gideceği ise bilinmiyor. Daha önce major turnuva kazanan bir diğer CS:GO oyuncusu GeT_RiGhT da Valorant’a geçişini duyurmuştu. Ancak çok geçmeden efsane oyuncu Espor’u bıraktığını ve içerik üreticisi olarak kariyerine devam edeceğini açıklamıştı. Bakalım NBK, Valorant’ta nasıl bir yol izleyecek ?

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments