1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Türkiye 2.Aşama Challengers 2 Eşleşmeleri

VCT Türkiye 2.Aşama Challengers 2 Eşleşmeleri
0

VCT 2.Aşama Challengers elemelerinin sona ermesinden sonra ana turnuva karşılaşmaları belli oldu. Bu turnuvanın kazananı Futbolist ve Oxygen Esports’dan sonra EMEA finallerine gitmeye hak kazanacak. EMEA finalleri de geçen takımlar ise Valorant’ın ilk resmi LAN turnuvası olan Masters 2 mücadelesinde boy gösterecek. Sizler için 15 Nisan’da başlayacak turnuvanın eşleşmelerini değerlendirdik.

BBL Esports – 1907 Fenerbahçe Espor

BBL Esports, Challengers 1’de yarı finalde Oxygen Esports’a mağlup olunmasından sonra birçok eleştiriye mağruz kalmıştı. Ardından kaptan LEGOO ajan değişimlerine gidileceğini açıklamış ve Challengers 2’de hedefin şampiyonluk olduğunu söylemişti. Söylendiği gibi Challengers 2 elemelerinde farklı ajan varyasyonları deneyen BBL, ana turnuvaya çıkmaya hak kazandı. Son olarak da Cyber Skull Esports’u 2-0 yenen BBL, upper bracket avantajını kapmıştı.

1907 Fenerbahçe Espor ise Bora “Maiko” Igci transferiyle yükselişe geçmiş ve Challengers 1’de ismini tekrar duyurmuştu. Challengers 1 mücadelelerinde daha önce karşılaşan iki ekipten gülen taraf 2-0 ile BBL Esports olmuştu.

Unity Espor – OtherSide

Özellikle adını Challengers 1. Aşama mücadelelerinde duyuran OtherSide, Futbolist’e karşı müthiş bir mücadele ortaya koymuştu. Ancak Kafalar mağlubiyetinin ardından suların durulmayacağı bir döneme girdi. OtherSide oyuncusu Brasco’nun attığı tweet ile beraber takım içi bir karışıklık söz konusuydu. Ardından kadroda birtakım değişikliklere gidilmişti. OtherSide bu maçı kazanarak transferleriyle beraber Challengers 2’de Unity Espor karşısında başarı yakalamayı isteyecektir.

Rare Eports – Orgless5

Rare Esports bundan önce Masters mücadelelerinde boy gösteren takımlardan biriydi. Challengers 1 mücadelelerinde ise MORE Esports karşısında 2-1 ile mağlup olarak turnuvadan son 16 mücadelesinde elenmişti. Challengers 2 mücadelelerinde yine başarı isteyen ekip Orgless5 ile karşılacak. Takımda İranlı oyuncu da bulundaran Orgless5 ekibi, Challengers 2’de sürpriz bir sonuç arayacak.

Anatolian Esports – Cyber Skull Esports

VCT 1.Aşama’da Masters’a kadar yükselen CSE, herkesi şaşırtmıştı. Masters’ta 5-6.lık başarısı elde eden ekip Challengers 1 mücadelelerinde AES’e karşı 2-0 kaybetmişti. Aralarındaki bu maçı kazanan AES ise yepyeni kadrosuyla berarber 2.Aşama Challengers 2’de adını tekrar duyurmak isteyen ekiplerden bir tanesi olacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments