1. Anasayfa
  2. VALORANT

Cypher Kamerası ile Sage Duvarlarını Kırabilen Bug Keşfedildi

Cypher Kamerası ile Sage Duvarlarını Kırabilen Bug Keşfedildi
0

Merakla beklenen Valorant Episode 2 nihayet geldi ve beraberinde oyuna birçok yeni değişiklik getirdi. Bununla birlikte, yeni bir Cypher bug’ı yama yayınlandıktan sonra yalnızca birkaç saat içinde ortaya çıktığı için bazı hatalar ve buglar radarda oyunda yerlerini almış gibi görünüyor. Yeni ortaya çıkan bug, u / Kuwororo tarafından Reddit‘de paylaşıldı ve Cypher‘ın kamerasını kullanarak Sage duvarlarını anında kırdığını gösteriyor.

Bug‘ı uygulayabilmek için Cypher oyuncuları, Sage duvarını kırabilmek bırakmak için kameralarını belirli bir konuma yerleştirmek zorundalar. Videoda belirtildiği gibi, oyuncular kameralarını Sage duvarı ile gerçek bir duvar arasındaki kesişme noktasına atmalıdırlar.

Doğru yapılırsa duvar, Raze’in Blast Paketleriyle etkileşime girmesine benzer şekilde patlayacaktır. Ancak Cypher’ın kamerası Blast Packs gibi Sage duvarlarıyla etkileşime girmeyi amaçlamadığından, bunun bir bug olduğu kolayca söylenebilir ve bu bug’ın önümüzdeki birkaç saat içinde yamalanması kuvvetle muhtemeldir.

https://esporgazetesi.com/tenz-valorant-espor-arenasindan-cekiliyor/
tenZ
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments