1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT 3. Aşama Elemeleri Sonucu Yapılan Takım Değişiklikleri

VCT 3. Aşama Elemeleri Sonucu Yapılan Takım Değişiklikleri
0

VCT 3. Aşama Challengers 2 tüm hızıyla devam ediyor. Bu süreç boyunca, bazı oyuncular ve takımlar, istediklerini elde edemeyince takım arayışına girdi. Sizler için, son zamanlarda valorant takımlarından ayrılan oyuncuların açıklamalarını derledik.

Team Galakticos

Team Galakticos, VCT 3. Aşama Challengers 2 Kapalı Elemelerine davet almıştı. Ancak umduğunu bulamayan takım Digital Athletics tarafından Lower Bracket’a yollanmış, burada da OutRage ekibine 2-1 mağlup olarak ana etkinliğe katılma şansını kaybetmişti. Bunun üzerine Ata “atabeast” Coşkun, 30 Temmuz’da yaptığı açıklama ile Team Galakticos ile karşılıklı olarak yollarını ayırdığını açıkladı. Team Galakticos’tan önce Anatolia Esports (Haziran 2021), RARE Esports (Mayıs 2021) ve Digital Athletics (Ocak 2021) takımlarında forma giyen atabeast, Twitter’dan takım arayışında olduğunu duyurdu.

https://twitter.com/atabeast9/status/1420867074440802311

fastPay Wildcats

Team Galkticos gibi, VCT 3. Aşama Challengers 1’deki başarısından ötürü Challengers 2 Kapalı Elemeleri’ne davet alan İstanbul Wildcats, yine Digital Athletics tarafından Lower Bracket’a itilmiş, burada da Regnum Carya Esports ve Surreal Esports’a karşı galibiyet alsa da ThunderBolts Gaming‘e karşı 2-1 mağlup olarak Ana Turnuva şansını kaybetmişti. IW, 9 Mart’ta, Aralık ayında transfer ettikleri kadro ile tamamen yollarını ayırmış, içinde Berkay “buzlumuzlusut” Tekin, Hakan “dESTRUCTIVEE” Lekesizer, Ahmet “demo” Ergan’ın da olduğu No Org Found takımını bünyesine dahil etmişti. Ancak üçlü, VCT Kapalı Elemelerde aldığı yenilgiden 4 gün sonra, takımdan ayrıldıklarını açıkladı. buzlumuzlusut, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şunları dedi:

“Oyun artık benim beklentilerimin ve oyun anlayışımın tamamen dışında geliştiğinden, bireysel olarak potansiyelimi de yansıtamadığımı hissediyorum. Böyle bir noktada da, konfor alanına kısılıp kalarak daha yüksek bir başarı yakalayabileceğime/yakalayabileceğimize inanmamaktayım. Mevcut durumda çözümlerin hiçbiri işe yaramadığından geriye bir tek radikal bir karar alınması kaldı. Buna dayanarak ilk VCT elemesinden sonra aldığım, takımı kötü etkilememek adına beklettiğim bu kararı artık neticelendirmek istiyorum”

ESA Open Fire All Stars’ta son kez IW formasını giyeceğini açıklayan buzlumuzlusut, ardından takımdan ayrılacak.

Unknowpros

Unknownpros da 29 Temmuz’da yaptığı açıklama ile tüm kadrosu ile yollarını ayırdığını açıkladı. Kadroda bulunan Ege “Surpise” Apaydın, Burak “EXTREMEE” Akbalık ve Ege “SHNAZNNNN” Tarhan, daha önce Istanbul Wildcats’ten ayrılıp MORE Esports bünyesi altına geçmişti. Bu süreçte IW’de bulunan Taylan “Kipperman” Toprakçı ise Sangal Esports’a transfer olmuştu. Duhan “duhax” Kurtaran ise 1907 Fenerbahçe Esports‘tan transfer edilmişti. VCT 3. Aşama Açık Elemelerinden geçip Kapalı Elemeye katılan takım, Upper Bracket’ta çıktığı ilk maçta RARE Esports’a 2-0 mağlup olup Lower’a düşmüş, burada da Kafalar eSports tarafından turnuva dışı edilmişti.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments