1. Anasayfa
  2. VALORANT

VCT Champions için Son Şans Olan Last Chance Quailifier’ın Detayları Belli Oldu

VCT Champions için Son Şans Olan Last Chance Quailifier’ın Detayları Belli Oldu
0

Last Chance Qualifier’da EMEA takımları, Aralık ayındaki VCT Champions’ta kendilerine yer ayırmak için son bir fırsat bulacaklar.

Yılın en büyük Masters etkinliğinin başlamasına sadece birkaç hafta kaldı fakat bu sene boyunca sizi bekleyen daha fazla VALORANT etkinliği var. Bu yıl için son kez en iyi EMEA takımları bir araya gelecekler ve VALORANT’ın yıl sonundaki ilk dünya şampiyonasında yer alabilmek için Last Chance Qualifier’da yarışacaklar.

Aşağıdaki bölgelerin kendi Last Chance Qualifier’ı olacak:

  • Kuzey Amerika – 10 takım: NA (8) ve OCE (2)
  • South America – 8 takım: BR (4) ve LATAM (4)
  • EMEA – 8 takım: EU/TR/BDT (7) ve MENA (1)
  • APAC – 6 takım: KR (2), JP (2) ve SEA (2)

Bu yıl Berlin’deki üçüncü Masters etkinliğinden sonra Champions için sadece 4 bilet kalacağı için dört bölgeden sadece Last Chance Qualifier’ı kazanan takımlar VCT Champions’a gidiyor olacak.

TURNUVADA KİMLER MÜCADELE EDECEK?

EMEA’da Last Chance Qualifier’a 8 takım katılacak. Bunlardan bir tanesi, MENA bölgesinden Strike Arabia’nın kazananı olacak. Diğer 7 takım ise ilk 3 aşama boyunca EMEA’da en çok “VCT Puanı” toplayan takımlar olacak. EMEA bölgesinin kazananı üçüncü sıra takımı olarak VCT Champions’a katılma hakkına sahip olacak.

LAST CHANCE QUALİFİER’IN FORMATI NEDİR?

LCQ etkinliği, Challengers Ana Etkinlikleri’ndeki gibi ikili eleme sistemi formatında yarışan sekiz takım arasında gerçekleşecek.

ETKİNLİK NE ZAMAN VE NEREDE GERÇEKLEŞECEK?

Berlin’de yapılacak Masters 3, 19 Eylül’de sona erecek. Last Chance Qualifier ise 10-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

EMEA Challengers Playoff’larında olduğu gibi, LCQ de çevrimiçi bir etkinlik olacak. Aralık ayındaki VCT Champions’ta en sevdiğiniz oyuncuları “LAN” etkinliğinde görebileceğinizi unutmayın!

MAÇLARI NEREDEN İZLEYEBİLİRİM?

İleride etkinlik boyunca size eşlik edecek sunucular ve yayıncılar hakkında daha fazla bilgi paylaşacağız. Masters 3’ten sonra, Last Chance Qualifier hakkında daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin!

Kaynak: https://tr.vct.gg/

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments