1. Anasayfa
  2. FIFA

Isopowerr’dan İki Şampiyonluk Birden

Isopowerr’dan İki Şampiyonluk Birden
0

Türkiye’nin uluslararası espor arenasında en başarılı isimlerinden biri olan Futbolist oyuncusu, Red Bull sporcusu İsmail Can ‘Isopowerr’ Yerinde, Türkiye Espor Federasyonu tarafından düzenlenen TESFED Türkiye Kupası’na damgasını vurdu. Heyecan dolu mücadelelerde uyguladığı taktiklerle başarılı performanslar ortaya koyan Isopowerr, FIFA 21 FUT ve FIFA 21 Classic finallerinde zafer elde ederek iki kupanın birden sahibi oldu.

Isopowerr kupa min scaled

Espor arenasında Türkiye’nin en başarılı isimlerinden Futbolist oyuncusu, Red Bull sporcusu İsmail Can ‘Isopowerr’ Yerinde, TESFED Kupası’na damgasını vurdu. Türkiye Espor Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada eFootball Pes, FIFA 21 Fut/Classic, Zula, CS:GO, Rocket League, Dota 2, NBA2K21, Tekken 7, HADO, PUBG ve PUBG Mobile oyunlarında sporcular mücadele verdi. Isopowerr ise FIFA 21 FUT ve FIFA 21 Classic klasmanlarında rakiplerini birer birer eleyerek iki finale birden adını yazdırmayı başardı.

Isopowerr, çevrimiçi olarak gerçekleşen dev finallerde öncelikle FIFA 21 Classic klasmanında rakibini yenerek kupayı kaldırmayı başardı. FIFA 21 Classic mücadelesinin hemen ardından FIFA 21 FUT finaline de çıkan Isopowerr, bu karşılaşmaya da damgasını vurarak, turnuvada ikinci kupasını elde etti.

Zorlu iki finalin ardından mutlu sona ulaşan Isopowerr, “Benim için yorucuydu. Hayatımda ilk defa aynı gün içinde üst üste iki final oynadım. İki kupayı birden kazanarak TESFED Kupası şampiyonu olduğum için çok mutluyum. Zor bir turnuvaydı ama başardık” diye konuştu.

Isopowerr min scaled
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments