1. Anasayfa
  2. Espor

Dignitas Blue ve Enatron İle Anlaşmak Üzere!

Dignitas Blue ve Enatron İle Anlaşmak Üzere!
0

Kuzey Amerika ligi LCS takımlarından Dignitas, NASR Esports‘un koçu Enatron ve SK Gaming‘in orta koridor oyuncusu Blue ile transfer için anlaşmak üzere.

Geçtiğimiz gün takımdan ayrılan Enatron’un LCS takımlarından Dignitas‘a transfer olacağı söylentileri çıkmıştı. Upcomer.com‘dan Alejandro Gomis‘in Tweet‘ine göre Blue da Dignitas’a transfer olacak.

Geçmişte VFŞL takımlarından 1907 Fenerbahçe Espor‘da oynayan Blue, 2019 kış mevsimi akademi ligi şampiyonu oldu. 2020 Kış Mevsimi şampiyonu da olan Blue, 2020 yaz mevsiminde istediği başarıyı yakalayamadı ve LEC takımlarından SK Gaming’e transfer oldu.

İlk mevsiminde playofflara çıkan SK Gaming, ilk turda Fnatic‘e yenilerek bahar mevsimini 6. sırada bitirdi. Yaz mevsimini de 9. sırada bitiren takım, playofflara kalamadan 2021 sezonunu tamamladı.

Son 5 ayı NASR Esports‘ta geçiren Enatron, geçmişte 1 kez KMF ve 1 kez TBF şampiyonu oldu. Daha sonra LEC takımlarından Misfits‘e transfer olan koç, VFŞL’ye geri dönerek NASR Esports bünyesine katıldı. 2021 yaz mevsimini 2. sırada bitiren takım, playoffları da 2. sırada bitirerek TBF kupasına ve Worlds 2021‘e veda etti.

Blue ve Enatron‘un transferi, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments