1. Anasayfa
  2. Espor

G2 Esports Rekkles İle Yollarını Ayırdı! Rekkles Karmine Corp’a Transfer Oldu!

G2 Esports Rekkles İle Yollarını Ayırdı! Rekkles Karmine Corp’a Transfer Oldu!
0

G2 Esports, takımın nişancısı Rekkles ile yollarını ayırdı. Bu sürprizin ardından büyük bir sürpriz daha geldi. Boşta kalan oyuncuyu, Avrupa Bölgesel Liglerinden Fransa ligi LFL talip oldu. Rekkles, LFL takımlarından Karmine Corp‘a transfer oldu.

5 yıl 6 ay (Son transfer) Fnatic‘te oynayan Rekkles, Kasım 2020’de G2 Esports‘a transfer oldu. 2018’den beri final kazanamayan oyuncu, “kazanmak için G2’ya katıldım” dedi ve takımla sözleşme imzaladı. Ancak bahar mevsimini 1. sırada bitiren oyuncu, playoffları 3. sırada bitirdi ve kupaya ulaşamadı. 2018’den beri çıktığı her finali kazanan G2 Esports, ilk defa bir finali kazanamadı.

Yaz mevsimini de 2. sırada bitiren oyuncu, playoffları 4. sırada bitirdi ve kupaya yine ulaşamadı. Bu mevsim de şampiyon olamayan G2 Esports, 2016’dan beri ilk kez Worlds‘e katılamadı.

Geçtiğimiz aylarda G2 Esports’un kurucusu Ocelote, Twitter üzerinden bir video paylaşarak takımdaki Wunder, Rekkles ve Mikyx ile yollarını ayırdığını söyledi. Aynı zamanda koç ekibini de dağıtan Ocelote, takımda sadece Caps ve Jankos‘u tuttu. Transfer döneminde takım bulamayan Rekkles, yerel liglerden Fransa ligi LFL takımlarından Karmine Corp‘a transfer oldu.

Karmine Corp

Kasım 2020’de kurulan Karmine Corp, Fransa ligi LFL takımlarından birisi. Karmeto Corp‘un adının değişmesiyle oluşan bu yeni takım, yeni transferler yaparak sezona başladı. LFL 2021 bahar mevsimini 1. sırada bitiren KC, playoffları da 1. sırada bitirerek EU Masters 2021 bahar mevsimine gitmeye hak kazandı. Bu turnuvada büyük bir başarı gösteren KC, finalde BTXL ile karşılaştı ve bu takımı 3-1 yenerek EU Masters 2021 bahar mevsimi şampiyonu oldu.

Rekkles

Yaz mevsiminde Adam ile yollarını ayıran KC, (Adam Fnatic’e transfer oldu) yerine Cabochard‘ı transfer etti. Yaz mevsimini 2. sırada bitiren takım, playoffları da 1. sırada bitirerek 2 kez üst üste LFL şampiyonu oldu. EU Masters 2021‘e bir kez daha katılma şansını elde etti. Fnatic Rising ile finale kalan KC, bu takımı 3-2 yenerek ikinci kez EU Masters 2021 şampiyonu oldu.

2022 sezonu için takımdan Crinkof, xMatty ve Targamas’ı gönderen Karmine Corp, nişancı pozisyonuna ikonik nişancı Rekkles’ı transfer ettiğini duyurdu.

Yapıyoruz bu işi. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments