1. Anasayfa
  2. Zula

Çamlıca Espor ve Mod-Z Yarı Finalde

Çamlıca Espor ve Mod-Z Yarı Finalde
0

Zula Süper Liginde 6. Sezon heyecanı yarı finale çıkan Çamlıca – Espor Mod-Z ile final maçlarında devam edecek. Tamamen TÜRK yapımı bir oyun olan Zula kendisine ait olan oyun alanı ile oyunseverlerin büyük beğenisi kazandı. Çünkü bizler bizden olanı severiz emeğe saygımız her zaman vardır.

Oyun haritalarının Türkiye’den olması oyunu daha çekici hale getiren oyunumuzun Süper Liginde 6.sezon oynanacak olan Online ve BO3 olarak düzenlenen final karşılaşmalarında yarı final eşleşmeleri belirlendi.

https://esporgazetesi.com/valorant-takim-siralamalari/

Çamlıca Espor / İstanbul Espor

İlk harita Çamlıca Espor‘un favori haritası Düğün Salonunda oynandı ve haritayı rakibinin favori olduğu haritayı İstanbul Espor büyük bir başarı göstererek ilk maçı aldı ve durumu 0-1 oldu.

İkinci harita Kale‘de ise İstanbul Espor‘un favori olarak çıkması ve maçı bitirmesi bekleniyordu. Ama Çamlıca Espor finallere çok çalıştığını, rakibine kök söktürdüler ve durumu 1-1’e getirdiler.

Son harita Safranbolu haritasında geriden gelerek rakibine haritayı dar eden Çamlıca Espor adını yarı finale yazdırdı.

Mod-Z / ABB Aski Espor

Antep haritasında rakibine adeta Zula dersi veren ve hiçbir şans tanımayan Mod-Z rakibini 10-2 yenerek durumu 1-0 yaptı.

Ligin yeni takımı ABB Aski Espor çeyrek finale kadar çıkarak büyük başarı elde etmişlerdi. İkinci harita olan Çin Bahçelerinde’de rakibini aynı skorla 2-10 ile geçen Mod-Z yarı finale çıkan taraf oldu.

Yarı Final Karşılaşmaları

ÇAMLICA ESPOR vs FASTPAY WİDCATS

MOD-Z vs GALATASARAY

Çamlıca Espor Mod-Z

Yarı final ve final karşılaşmaları ise 14/11/2020 tarihinde oynanacak.

Hoş Geldin DİGİTAL ATHLETİCS

Play-Out maçında rakibini 2-0 yenen DİGİTAL ATHLETİCS Zula Süper Ligine Çıkan takım oldu.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments