1. Anasayfa
  2. Twitch

PurpleBixi’nin Ekrem İmamoğlu’yla Gerçekleştireceği Yayın 20.00’da Twitch’te Başlıyor!

PurpleBixi’nin Ekrem İmamoğlu’yla Gerçekleştireceği Yayın 20.00’da Twitch’te Başlıyor!
0

Bahadır “PurpleBixi” Telci yaptığı bir paylaşım ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nu Twitch canlı yayınında konuk edeceğini açıkladı! Twitch kullanıcılarının bu mecrada görmek istedikleri isimlerden biri olan Ekrem İmamoğlu bugün saat 20.00’da Bahadır “PurpleBixi” Telci’nin kanalında gençlerin sorularını cevaplayacak.

Son dönemlerde başlayan Twitch‘teki siyasi furyası hepimizin dikkatini çekmiştir. Siyasi isimlerin geçmiş zamanlarda pek aktif görülmediği bu sosyal medya mecrasına atılım geçtiğimiz aylarda Pelin “Pqueen” Baynazoğlu‘nun Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte yapmış olduğu Twitch yayınıyla başlamıştı, bunun ardından Ahmet “Jahrein” Sonuç‘un sırasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi kurucusu Ali Babacan ile yaptığı yayınlar büyük ilgi görmüştü. Siyasilerin gençlere seslenmek ve onların sorularını cevaplamak amacıyla yapıldığı açıklanan bu canlı yayınların Twitch kullanıcılarının aşina olduğu büyük yayıncılar tarafından yayımlanması çok daha büyük bir kitleye ulaşılmasını sağladı.

Şimdi ise gençlerin bu yayınlara katılmasını en çok istediği isimlerden biri olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahadır “PurpleBixi” Telci‘nin moderatörlüğünde gençlerin sorularını cevaplayacak.

30 Haziran Çarşamba günü saat 20.00’da gerçekleşecek olan yayını Twitch üzerinde “PurpleBixi” kanalı üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Subathon
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments