1. Anasayfa
  2. Twitch

Ünlü Yayıncı xQc Yayınlarda Kumar Oynamayı Bıraktığını Açıkladı!

Ünlü Yayıncı xQc Yayınlarda Kumar Oynamayı Bıraktığını Açıkladı!
0

Twitch‘teki kumar metasına ayak uydurması nedeniyle haftalarca süren tartışmaların ardından xQc, kumar yayınlarının tamamen bittiğini duyurdu.

Son zamanlarda, kumar yayınları yeni tartışmalı Twitch metası olarak konuşulmaya başlamıştı. Kumar kontrol edilmezse aşırı derecede bağımlılık yapabileceğinden ötürü, çoğu kişi bu içerikteki yayınları ahlaksız olarak değerlendirmekte. Aynı şeyi yapma potansiyeline sahip olabilecek binlerce izleyiciye bu alışkanlığı tanıtma eylemi, birçok popüler yayıncıyı yoğun bir eleştiri yağmuruna tutmuştu. bunlardan biri olan popüler Twitch yayıncısı xQc idi. xQc‘nin kumar metasına katılımı, yakın arkadaşları ve birçok tanınan yayıncı tarafından içerikle alakalı olumsuz eleştiriye mağruz kalmıştı, fakat nedeni bilinmez ki yayıncı bu metaya ayak uydurmaya devam etmişti. Birkaç hafta düşündükten sonra, xQc kumar yayınlarına tamamen son vermeye karar verdi.

xQc’nin kumar yayınlarıyla ilgili şikayetlere verdiği yanıta ek olarak, yakın zamanda Amouranth‘ın ASMR yayınlarını da eleştirmesi gündem oldu. Kumar yayınları farklı bir hikaye olsa da, xQc‘nin herhangi bir konudaki fikrini geri tuttuğunu dobra kişiliğinden dolayı pek görmüyoruz. Kullandığı kumar sitesinin ABD‘de yasal olarak erişilememesinin ve tehlike altında olmasının da ne sebeple bu yayın metasını bıraktığı anlaşılabiliyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments