1. Anasayfa
  2. Twitch

Shroud: Dr Disrespect ‘in Twitch’ten Yediği Kalıcı Ban’ı Değerlendirdi

Shroud: Dr Disrespect ‘in Twitch’ten Yediği Kalıcı Ban’ı Değerlendirdi
shroud-twitch-ban
0

Shroud: Dr Disrespect hakkında konuştu. Yayıncılığın sevilen yüzü olan Dr Disrespect’in twitch platformu üzerinden yediği kalıcı ban hakkında konuştu.

Shroud takipçilerinin gözünde her zaman dürüst ve dili keskin bir yayıncı olma özelliği ile bilinir. Yayın esnasında takipçilerinden gelen Dr Disrespect’in twitch platformu üzerinden yediği ban hakkında ki görüşlerini gören ve onlara kızarak açıklama yapma gereği duydu.

dr disrespet ban

Aptalca Değil

Takipçisinin “bu ban olayı çok aptalca bir karar” yorumu üzerine, Shroud bir an bile tereddüt etmeden konu hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

“İnsanlar bunu bilmedikleri için söylüyorlar,” dedi. “Bilgiye sahip değilseniz bir durumun aptalca olduğunu düşünemezsiniz. Bu hiç mantıklı değil. ” Diğer bir deyişle, tüm detayları bilmiyorsak bu nasıl aptalca olabilir?

https://esporgazetesi.com/futbolist-peacekeeper-elitte-turkiyeyi-temsil-edecek/

Shroud: Dr Disrespect hakkında başka bir izleyici, “Twitch’in herhangi bir [bilgi] vermemesinden veya nedenini açıklamamasından nefret ediyorum” diye yazdı. Bu, izleyici genel topluluklarında yankılanan bir duygu. Birçok izleyici, bir açıklamayı hak ettiklerini savunuyorlar.

Ancak, Shroud bu düşünceye cavabı çok politik oldu. “Yaptıkları herhangi bir yasak hakkında bilgi verirlerse … her bir kişi hakkında bilgi vermek zorunda kalacaklardı” dedi. “Bu iyi bir fikir değil.

En iyi kararın tek bir kişinin neden kalıcı olarak yasaklandığını paylaşmamak olduğunu düşünüyorlarsa, eminim bunun bir nedeni vardır,” diye ekledi. Sadece güven, hepsi bu. Neyse ne.”

Açıklamları ile twitch platformunu koruyucu açıklamaları farklı bir tepki toplasada, onu tanıyanlar için normal bir açıklama olmaktan fazlası değildi.

Son olarak, başka bir izleyici şöyle yazdı: “Yani herhangi bir şirket insanları kovmalı ve asla bir sebep vermemeli?” Bu, Shroud’da ateşli ve mantıklı bir tepkiye yol açtı.

“Bir nedeni olduğundan eminim [ama] bir nedeni biz öğrenemdik,” dedi. “İşveren ile çalışan arasında … bunun nedenini gerçekten herkese bildirmenize gerek yok. Bilmeye hakkımız yok.”

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments