1. Anasayfa
  2. VALORANT

Muj Kameralı Yayınlara Başladı !

Muj Kameralı Yayınlara Başladı !
0

BBL Esports’un ana kadroya dahil edilen transferi Serhat “Muj” Yüksel uzun süredir yaptığı Twitch yayınlarında artan izleyici sayısıyla, takipçilerinin de büyük isteği ile birlikte ilk kameralı yayınını gerçekleştirdi!

Özellikle “Skye” performansı ile attığı hızlı flaşlar sayesinde kör rakiplerine attığı acımasız bıçaklar, yüksek mouse hassasiyeti ile birlikte maçlarındaki inanılmaz reaksiyonları ve Operator(Keskin Nişancı Tüfeği) performansı ile topladığı kill katkısıyla maçlarındaki top fragger(Takımına en çok skor katkısı sağlayan) performası sayesinde Avrupa Valorant sahnesindeki en öne gelen “Skye” oyuncularından biri olduğunu kanıtlamıştı.

Twitch’de 100.000 Takipçili Serhat “Muj” Yüksel

OtherSide ekibinden ayrılmadan önce de Twitch yayınları yapan “Muj” geçtiğimiz aylarda BBL Esports’la anlaştığıyla ilgili transfer dedikoduları ile birlikte BBL hayranları tarafından çok merak edilmiş ve kanalında rekor izleyici sayılarına ulaştığını görmüştük. BBL Esports’ a transferi sonrasında da takım fanları ve artan izleyici kitlesiyle birlikte sosyal medyada daha fazla göz önüne gelen Muj takipçilerinin de yoğun isteğiyle birlikte ilk kameralı yayınını gerçekleştirdi.

Muj
Kameralı Yayından Bir Görsel

Kendisi artan popülerliği ve takdir edilen kişiliği ile birlikte Twitch üzerinde halihazırda “100 000” takipçiyi aşmış bulunmakta. Kendisine yayıncılık ve Espor hayatında başarılar dileriz…

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments