1. Anasayfa
  2. VALORANT

SuperMassive Blaze Berlin Biletini Kaptı

SuperMassive Blaze Berlin Biletini Kaptı
0

Temsilcimiz SuperMassive Blaze bugün Berlin yolunda çok önemli bir maça çıktı. Kazananlar grubu yarı final maçında G2 Esports ile karşılaştılar. Kazanmaları onları Berlin biletini alma hakkı tanıyacaktı. Bu büyük maç G2 Esports’un kendi seçimi olan Bind haritası ile başladı.

Bind haritasına temsilcimiz tabanca round’unu kaybederek başladı. Ancak SMB, full buy yaptığı ikinci round’u kazanarak maça ağırlığını en başta koymaya başladı. Ardından da maçı domine eden temsilcimiz 13-4 ile ilk haritayı kapattı. Özellikle takımının kaptanı pAura’nın Killjoy ile yaptığı 5 giriş skoru öne çıkan performanslardan biriydi.

İkinci harita SMB’nin seçimi olan Ascent’ti. Onların seçtiği ilk haritada maçı domine etmenin verdiği özgüvenle başlayan SMB 8-0’lık skorla Ascent haritasında G2’ya korku dolu anlar yaşattı. Her ne kadar G2 bu seriye tepki verse de temsilcimiz geri dönüşe izin vermedi ve haritayı 13-5 ile kazanarak seriyi 2-0 ile bitirdi.

Temsilcimiz bu galibiyetiyle beraber Berlin biletini erkenden kapmış oldu. G2 Esports ise yoluna kaybedenler grubunda devam edecek. Ayrıca temsilcimiz cNed‘li Acend ile kazananlar finali maçına 20 Ağustos’ta çıkacak. Müthiş oyun ortaya koyan SMB’de gecenin MVP’si de Turko oldu.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments