1. Anasayfa
  2. Espor

FUT Esports VCT 2023 Masters Tokyo Biletini Kaptı!

FUT Esports VCT 2023 Masters Tokyo Biletini Kaptı!
FUT Esports VCT 2023 Masters Tokyo Biletini Kaptı!
0

FUT Esports, Champions Tour 2023: EMEA League Playoff karşılaşmalarında üst grup yarı finallerinde temsilcimiz Emir Ali “Alfajer” Beder’in kadrosunda yer aldığı FNATIC takımı ile karşı karşıya gelmişti. Karşılaşmanın ilk haritası olan Bind haritasını 13-9’luk skor ile kazandı. Karşılaşmanın temsilcimizin seçmiş olduğu ikinci harita olan Split haritasını 13-2’luk skor ile kaybederek durumu 1-1 getirdi. Ardından üçüncü harita Lotus haritasında ise sadece 1 raund kazanan temsilcimiz 2-1 maçı kaybederek kaybedenler grubuna düşmüştü.

25 Mayıs günü kaybedenler grubunda Team Vitality ile karşı karşıya geldi. Team Vitality’nin seçtiği harita olan Split haritası ile maça başladık. Haritadan 13-9’luk skor ile galip ayrıldık. Temsilcimizin seçtiği harita olan Haven haritasında ise haritayı kapatmada zorluk çekerek 13-9’luk skor ile mağlubiyetle kapattık. Durum 1-1 olmuştu. İki takımda kıyasıya mücadele etti. Lotus haritasında ise temsilcimiz bizlere keyifli bir harita seyrettirerek 13-6 skor ile kazandı. Durumun 2-1 olmasıyla temsilcimiz VCT 2023 Masters Tokyo biletini garantilemiş oldu. Team Vitality ise turnuvaya veda etti.

FUT Esports- Team Vitality Maçı Sonrası Gais Düşüncelerini Aktardı

https://twitter.com/FUTesportsgg/status/1661839711860563995

Temsilcimizin Champions Tour 2023: EMEA League Playoff yolunda kaybedenler grubu yarı finalinde mücadelesi ise devam etmekte. 26 Mayıs günü bir diğer temsilcimiz Mehmet Yağız “cNed” İpek ‘in bulunduğu Natus Vincere takımı ile karşı karşıya gelecek. Kazanan takım ise FNATIC- Team Liquid karşılaşmasının kaybedeni ile mücadele edecek.

Temsilcimize bu yolculukta başarılar dileriz!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments