1. Anasayfa
  2. VALORANT

Blaze Esports, Batuhan “russ” Malgaç’ı Kadrosuna Kattı

Blaze Esports, Batuhan “russ” Malgaç’ı Kadrosuna Kattı
1

İlk defa Valorant sahnesine giriş yapmaya hazırlanan Blaze Esports’ta transferler devam ediyor. İlk olarak Kafalar’dan Izzy ve Brave ile anlaşan ekip hemen ardından Turko‘yu duyurmuştu. Bugün de russ transferini duyuran Blaze’de beklentiler yükselmeye başladı. 5.oyuncunun kim olacağı ise merak konusu. Melih “pAura” Karaduran da söylentilere göre Blaze Esports’a transfer olabilir.

BBL Esports’ta başarılı günler geçiren russ, takımı ile First Strike şampiyonluğu yaşamıştı. Ancak daha sonra BBL bekleneni veremeyip son olarak EMEA elemelerinde erken elenmişti. Bu kötü sonuçların ardından reform dönemine giren BBL’de Muj transfer edilmişti. Ardından ise kaptan LEGOO espor kariyerine ara veren isim olmuştu. russ‘ın da takımdan ayrılmasıyla BBL Esports’un ana kadrosundan geriye 3 kişi kaldı.

Blaze’e transfer olan russ twitter üzerinden takımına veda açıklaması yayınladı:

BBL’den bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Burada çok güzel zamanlar geçirdim. BigBossLayf adını ve taraftarlarını temsil etmek çok güzel bir deneyimdi!
Bu süre zarfında harika insanlarla çalıştım, unutulmaz anlar yaşadım. Takım arkadaşlarıma bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyorum.
Özellikle bana sundukları imkanlar ve destekleri için Okan abi, Ferit abi, Şükrü abi ve Kemal Abiye teşekkürlerimi ve saygılarımı ayrıca iletmek isterim. Her şey için teşekkür ederim.

Olağanüstü transferleriyle Valorant Espor sahnesine hızlı giriş yapan Blaze Esports “russ” transferi ile Valorant kadrosu ise şimdilik şöyle:

  • Mehmet “Turko” Özen
  • Baran “Izzy” Yılmaz
  • Eren “Brave” Kasırga
  • Batuhan “russ” Malgaç
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Onur
Onur
2 yıl önce

Aşırı heyecanlandırdı fena bir takım geliyor