1. Anasayfa
  2. Twitch

BigBossLayf’tan “Bit Scam Skandalı” Hakkında Yeni Bir Açıklama Geldi!

BigBossLayf’tan “Bit Scam Skandalı” Hakkında Yeni Bir Açıklama Geldi!
0

Günlerdir neredeyse bütün sosyal medya mecraları etkisi altına alan “Bit Scam Skandalı“nda bugün yeni gelişmeler yaşandı. İlk ortaya çıkan Twitch verilerinde adı geçen esporculardan BBL Esports forması giyen Ekrem “l0gicman” Aydın ve Dilara “Dilara” Toprakçı ile BigBossLayf bünyesinde yayıncılık yapan bazı isimler ve hatta gündemde olmayan bazı esporcular ile yollar ayrıldı. İlk günden beri bu konu hakkında konuşmayan ve BigBossLayf’tan gelen araştırma duyurusu esnasında VCT Game Changers‘ta mücadele eden Dilara suskunluğunu bozdu.

Taraflar Suskunluklarını Bozdu!

l0gicman ve Dilara, BBL Esports bünyesinde olup da ilk sızdırılan verilerde ismi geçen isimlerden ve her iki isim de bu süre zarfında sessiz kaldı. Daha sonra BigBossLayf yönetimi detaylı bir araştırma yapacağı ile ilgili bir duyuru yapmasının ardından BigBossLayf bünyesinde bulunan Uğur “Panky” Taş, Twitch üzerinden yaptığı canlı yayında “Bit Scam Skandalı”na karıştığını ve BigBossLayf bünyesinden ayrıldığını duyurdu. Bunun hemen ardından BBL Esports forması giyen fakat inaktif durumda olan profesyonel VALORANT oyuncusu Semih “LEGOO” Selvi, Twitter üzerinden yayınladığı bir duyuru ile bu skandala karıştığını ve BigBossLayf bünyesinden ayrıldığını duyurdu.

https://www.esporgazetesi.com/legoo-bit-scam-ile-ilgili-bir-aciklama-yapti/

Bugün, skandalın ilk gününden beri suskunluğunu koruyan BBL Esports‘un kadın VALORANT takımında forma giyen Dilara “Dilara” Toprakçı ise Twitter üzerinden adeta ateş püskürdü. Uzun zamandır sessiz kalan profesyonel oyuncu, bu skandala karıştığını adeta itiraf edercesine ve çok daha fazlasını bildiğini ima edercesine bir tweet yayınladı.

Bit Scam Skandalı

Çok geçmeden bu tweeti silen Dilara tekrardan suskunluğa gömüldü.

Tüm bu gelişmelerin akabinde BigBossLayf, sürecin durumu hakkında sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yayınladı.

ut5

BBL Talent bünyesinden iki, BBL Akademi bünyesinden üç ve BBL Esports bünyesinden ikisi kadın takımından toplamda beş isim ile yollarını ayıran BigBossLayf, sürecin hala devam ettiğini söyledi. Açıklanan isimler arasında daha önce hiç adı geçmeyen eski TV oyuncusu, inaktif profesyonel VALORANT oyuncusu Av. Kerimhan “KERO” Duman’ın olması da dikkat çekti.

Bit Scam Skandalı ile adı geçen diğer profesyonel oyuncuların ve takımlarının nasıl bir aksiyon alacakları merak konusuyken, BigBossLayf’ın bu konu hakkında bu kadar soğuk kanlı davranması topluluk tarafından da büyük bir destekle karşılandı.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments