1. Anasayfa
  2. Twitch

Team Galakticos Admini BBL Esports’a Kullandığı İfadeyle Tepki Çekti

Team Galakticos Admini BBL Esports’a Kullandığı İfadeyle Tepki Çekti
0

BBL Esports’un kurucu ortaklarından Okan Demirel ve BBL taraftarları, Team Galakticos twitch sorumlusuna sitem etti. Bugün akşam saatlerinde Galakticos’un Twitch yayıncısı xsavagebaby, yayınında nays’ın yeni belgeseli “Şampiyonun Yolculuğu: BBL Esports” izliyordu. Galakticos twitch sorumlusunun bu yayında kullandığı bir ifade tepkiye neden oldu. İfade şu şekilde;

“3 tane yayıncının kurduğu takım olmasa 10 taneden fazla taraftarı olmayacak olan takıma belgesel çekilip hype yaratılınca biz sinirleniyoruz.”

Buna istinaden BBL Esports kurucu ortağı Okan Demirel, kişisel twitter hesabından Team Galactios’u etiketleyerek bir tweet attı.

https://twitter.com/Oidemirel/status/1360663776593387523?s=20

Bu tweetin ardından Team Galakticos resmi twitter hesabı konuya müdahale etti. Galakticos, Twitch chat’inde o ifadeyi kullanan arkadaşla yollarını ayırdıklarını açıkladı. Ayrıca BBL Esports ekibi ve taraftarlarından özür dilediklerini de ekledi.

Team Galakticos takım menajeri Bilal Deniz’de kişisel twitter hesabından benzer bir açıklama yaparak BBL Esports’u tebrik etti.

BBL Esports Kurucu ortaklarından Ferit Karakaya ve Youtuber Berkcan Güven’den de tepki gecikmedi.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments