Bizi Takip Et!

Espor

VCT Masters Türkiye Şampiyonu Futbolist!

Kıran kırana geçen bir mücadelenin ardından, Futbolist rakibi BBL Esports’u 3-0 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu!

masters 1

VCT Masters Türkiye’de Futbolist, BBL Esports karşısında 3-0’lık bir seri elde ederek şampiyon oldu.

İlk karşılaşma, BBL’in seçtiği Bind haritasında gerçekleşti. BBL durumu 3-10‘dan 12-10‘a getirmesine rağmen, uzatmalarda Futbolist 14-16 ile maçı kazandı. Maçın MVP’si 295‘lik çatışma skoru ile Omen oynayan Ali Osman “AsLanM4shadoW” Balta oldu.

İkinci harita olan Split’te, BBL’den daha önce yapmadıkları bir ajan kombinasyonu geldi. Normalde Sova oynayan Kerimhan “kero” Duman, Omen alırken AsLanM4shadoW, duelist Reyna’yı oynadı. Haritayı 13-8 üstünlük ile Futbolist kazandı. Maçın MVP’si ise 266‘lık çatışma skoru ile İbrahim “mag0o” Temizel oldu.

Son harita Ascent’te ise BBL 13-6‘lık bir skor ile mağlup geldi ve şampiyon Futbolist oldu. BBL, durumu 0-4‘ten 6-6‘ya getirmesine rağmen ikinci yarıda hiç sayı alamayarak şampiyonluğa veda etti. MVP ise 267’lik çatışma skoru ile Emre “sterben” Demirci oldu.

Espor Gazetesi ekibi olarak Futbolist’i kutluyoruz! Avrupa’da başarılar!

Yorum Yapmak İçin Tıklayın

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha Fazla Espor