1. Anasayfa
  2. VALORANT

First Strike Türkiye öncesi HaZe Clan kimdir?

First Strike Türkiye öncesi HaZe Clan kimdir?
0

HaZe Clan, Gökay “tecoNe” Noğayer önderliğinde kuruldu. Bildiğimiz kadarıyla takım, 2020 yılının ortalarında Valorant First Strike Türkiye başlamadan hemen önce kuruldu. Yeni bir oluşum içinde olan HaZe, karşılaşmalarda gösterdikleri kazanma arzusu, hedeflerinin yükseklerde olduğunu gösterir nitelikte.

Şuan için yalnızca Valorant kadrosunda oluşan HaZe Clan, diğer espor dallarına giriş yapıp yapmayacağı konusunda henüz bir bilgi yok.

Takımın kurucusu, FPL’e çıkmasıyla birlikte kendi gibi bizleri de sevindiren 25 yaşındaki genç ve başarılı oyuncu tecoNe, CS:GO’dan Valorant’a geçiş yapan profesyoneller arasında bulunuyor. İzmir’de yaşayan ve ağırlıklı olarak yüksek seviye Valorant yayınları yapan tecoNe, izlettiği kaliteli çarpışmalarıyla oldukça yüksek izlenmelere ulaşan bir isim. Yayınlarda gösterdiği hırslı mücadeleleriyle hedeflediği noktaya ulaşamadığını söyleyen yayıncı çok daha büyük işlere imza atacak gibi görünüyor.

Takımın bir diğer oyunucusu isa’yı CS:GO’dan tanıyanlar olabilir. Çünkü kendisi ülkemizin en iyi takımlarından biri olan ve Major mücadelesi veren CS:GO takımı Space Soldiers’in Akademi takımında yer aldı. Geçmiş yayınlarında Valorant First Strike Türkiye için diğer takımlar gibi kazanma amaçlı değil de deneme ve eğlence amaçlı katıldığını söyleyen isa, karşılaşmalarda gösterdiği hırslı mücadelelerde açıklamasına zıt düştüğünü belirtmek gerek.

Araştırmalarımız sonucu takımın diğer oyuncuları hakkında pek bir bilgi edinemedik, süreç içerisinde aldığımız detaylı bilgileri yazımıza ekliyor olacağız.

HaZe Clan First Strike Macerası

Valorant First Strike Türkiye turnuvasına 4. elemede katılan HaZe, çıktıkları 4 maçın 2’sini kaybederek istedikleri başarıyı elde edemeden elemeye veda ettiler. Üçüncü Elemeye bilinmeyen bir sebepten katılmayan HaZe, gücünü dördüncü elemeye sakladı. First Strike Türkiye Eleme #4’te çıktıkları 8 karşılaşmanın yalnızca 5NOOBS ile olan maçını kaybeden HaZe Clan, hedeflediği başarıyı yakalayarak finallere çıkmaya hak kazandı.

HaZe Clan Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

  • Gökay “tecoNe” Noğayer
  • İsa “isa” Aydın
  • Burak “Burzzy” Özveren
  • Cem “Yato” Saat
  • Efe “standoff” Ayhan

Büyük Finallerde Türkiye’de en iyi 8 takım arasında 03 Aralık tarihinde düzenlenecek ve maddi anlamda 400.000 TL ödül havuzlu büyük bir ödül için yarışacaklar.

Valorant First Strike Türkiye Büyük finallerinde; Türkiye’nin en iyisi olmak için yarışacak olan HaZe Clan ekibine ESPORGAZETESİ olarak başarılar diliyoruz.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments