1. Anasayfa
  2. Espor

VCT Masters Türkiye’de Yarıfinale Yükselen Takımlar Belli Oldu!

VCT Masters Türkiye’de Yarıfinale Yükselen Takımlar Belli Oldu!
0

20 Mart’ta oynanacak yarı finallere adını yazdıran takımlar belli oldu! Daha önceki yazımızda da belirttiğimiz gibi, Oxygen Esports ve Futbolist, VCT Masters yarıfinale adını yazdıran ilk isimlerdi. Bugün oynanan kaybedenler finali maçlarında ise A grubunda Rare Esports, İstanbul Wildcats’i 2-1 mağlup ederek yarıfinale adını yazdıran 3. takım oldu. B grubunda ise BBL Esports ve Cyber Skull Esports oynanan maçta, BBL 2-0 kazanarak yarıfinale adını yazdıran son takım oldu.

Rare Esports ve İstanbul Wildcats arasında geçen karşılaşmada ilk maç Icebox haritasında oynandı. Rare’in 13-4 kazandığı maçta MVP Jett ile qw1 oldu. İkinci harita Bind’ı ise 13-7‘lik bir seri ile İstanbul Wildcats aldı. 2.5 KDA skoru ile Raze oynayan dESTRUCTIVEE MVP’liği aldı. Eşitliği bozan Split haritasında Rare Esports 13-6 ile galip geldi ve Magnitude MVP oldu. Maçların genel MVP’si ise 336’lık çatışma skoru ile Konuralp “qw1” Şahin oldu.

BBL Esports ve Cyber Skull Esports arasındaki karşılaşmada ise ilk maç yine Icebox’ta oynandı. 6-10’dan durumu 13-11’e getiren BBL maçı kazandı. Ancak maç MVP’si Cyber Skull takımından Kuzuur oldu. 2. harita Bind’da ise BBL, IGL legoo’nun MVP’liği ile maçı 13-6 kazandı. Maçların genel MVP’si ise Batu “russ” Malgaç oldu.

20 Mart’ta oynanacak yarı finallerde ise ilk karşılaşma 18:00‘da BBL ve Oxygen arasında BO3 olarak oynanacak. 21:00‘da ise Rare ve Futbolist karşı karşıya gelecek. Kazanan takımlar, 21 Mart’ta Büyük Final’de yarışmaya hak kazanacak. BO5 oynanacak maçın kazananı VCT Türkiye Masters şampiyonu olacak.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments