1. Anasayfa
  2. Espor

İşte VCT Masters Türkiye Finalistleri!

İşte VCT Masters Türkiye Finalistleri!
1

VCT Masters şampiyonu olma yolunda mücadele tüm hızıyla devam ediyor. 21 Mart Pazar günü oynanacak final maçı için takımlar belli oldu! BBL Esports, Oxygen Esports’u 2-0 mağlup ederek finale ismini yazdıran ilk takım oldu. Futbolist ve Rare Esports arasında oynanan maç ise Futbolist‘in 2-0’lık serisiyle adını finale yazdırması ile sonlandı. Yarın finalde bir defa daha BBL ve Futbolist arasında bir derbi izleyeceğiz!

BBL Esports ve Oxygen Esports arasında geçen karşılaşmada ilk harita Ascent’te BBL, kendi seçtiği haritada 13-6‘lık bir seri ile kazandı. Ali Osman “AsLanM4shadoW” Balta, Omen ile 294‘lük bir çatışma skoru elde etti ve MVP oldu. Oxygen’in seçtiği Icebox haritasında ise BBL, 13-10 ile rakibini mağlup etti. İkinci haritanın MVP’si ise 341‘lik çatışma skoru ile Jett oynayan Batu “russ” Malgaç oldu.

Futbolist ve Rare Esports arasında geçen karşılaşmada ise ilk maç, Rare’in seçtiği Haven haritasında oynandı. Futbolist’in 13-7‘lik bir seri ile galip geldiği maçta İbrahim “mag0o” Temizel, Jett ile 366‘lık bir çatışma skoruna ulaştı ve MVP oldu. Kendi haritası Ascent’te ise Futbolist 13-9 kazanarak adını finale yazdıran ikinci takım olmuş oldu. İkinci maçın MVP’si ise Sage oynayan Doğukan “qRaxs” Balaban oldu.

masters
AsLanM4shadoW ve Mag0o’nun genel maç skorları

21 Mart’ta oynanacak büyük final maçı, daha önce de karşılaşan BBL ve Futbolist arasında oynanacak. Derbi niteliğindeki maç saat 18:00‘da BO5 formatında oynanacak. Şampiyonun belirleneceği maç, oldukça heyecanlı ve seyir zevki yüksek bir maç olacak gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Arda
Arda
3 yıl önce

Bbl e bet oynamistim artik zenginim